<

В Іваничах хочуть підвищити тариф на воду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 14.08.2018 / Іваничі / , /
Перегляди
58
/ 1 коментар

У ВУЖКГ селища Іваничі оприлюднили інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Це зумовлено тим, що діючі тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення не відповідають фактичній собівартості.

На даний час нарахування за надані послуги здійснюється  відповідно до рішення виконавчого комітету Іваничівської селищної ради №61 від 20.08.2014-го року.

Загалом планові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення розраховані в розмірі 13.44 грн/м3 та 19.72 грн/м3.

У селищі можна побачити оголошення про підвищення тарифів на воду, зумовлене ростом цін на бензин та дизпаливо, збільшенням мінімальної зарплати. Мешканців просять ознайомитися з новими розрахунками на офіційному сайті Іваничівської селищної ради, проте така інформація там відсутня.

“БУГ” звернувся за коментарем до начальника Іваничівського ВУЖКГ Петра Крася, який пояснив, що в селищну раду інформацію про намір змінити тарифи на воду ще не подали.

Відтак, із новими розрахунками тарифів ознайомитися громадянам неможливо, хоч у тексті оголошень йдеться про зворотнє.

Цікаво, що в оголошенні вказано дату, включно до якої мешканцям можна звертатися з пропозиціями та зауваженнями – 22 серпня.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа