<

В Іваничах перейменували вулицю Колгоспну та провулок Жовтневий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 26.12.2016 / Іваничі /
Перегляди
35
/ коментарів 9

Вулиці Колгоспна та провулок Жовтневий в Іваничах  перейменували на вулицю Нововолинська та провулок Валовий. Таке рішення прийняли депутати селищної ради на сесії  22 грудня.

Ці вулиці підпадають під зміну їх назви, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

За опитуванням, жителі, як було озвучено під час сесійного засідання, не у захваті від перейменування своєї вулиці, до назви якої звикли і вони, і всі у селищі.

А депутати розуміють, що на їх відповідальності  виконання закону (згідно законодавства,  якщо депутати не приймуть рішення про перейменування цих вулиць, Верховна Рада зробить це за них і вулиці дістануть такі назви, які дадуть їм у Києві), тож взялися вирішити це питання на місці.

Після дискусій, врешті погодились на пропозицію депутата Людмили Потапчук  та, врахувавши думки мешканців цих вулиць, перейменували вулицю Колгоспна на вулицю Нововолинська, а провулок Жовтневий на провулок Валовий.




коментарів: 9
  1. добре, але мало… треба памятник якийсь завалити, невже нічого не залишилося на “чорний день ” ?

  2. А для чого проводили опитування жителів вулиці, які були категорично проти перейменування вулиці? І зробили всеодно по своєму!

  3. Марія 100% вас підптримую
    Люди скажіть скільки часу ці уроди будуть робити те чого ми непідтримуємо????????????????????????????????????????????????

  4. Мешканцям вул.Колгоспна потрібно звернутись з колективною заявою до селищного голови , що іх ніхто не опитував.

  5. Видно що депутатам нічим зайнятись, ДАРМОЇДИ!!!!! Ви б краще робочі місця створювали, а не штани протирали на кріслах!

  6. Сьогодні жителі вулиці були у селищного голови на рахунок перейменування вулиці. І голова відповів, що він не знав, що опитували і не бачив підписів людей. І вказав, що їм прийшла з Луцька вказівка. Коли нарешті будуть враховувати думку людей? Невже немає в селищі більше проблем?

  7. Ну можливо тепер стало краще жити в Україні, з переіменованими вулицями в Іваничах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця