<

В Іваничах цьогоріч не буде святкової ялинки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 20.12.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
527
/ Коментарі відсутні

Цьогоріч в Іваничах не прикрашатимуть новорічну ялинку ні іграшками, ні ілюмінацією, ні вогниками. Таке рішення прийняла місцева влада.

Через воєнний стан і війну в країні в селищі не буде святкової новорічної ялинки.

Нагадаємо, в Іваничах щорічно прикрашають живу ялинку, яка росте в центрі селища, поблизу пам’ятника Тараса Шевченка.

Проте цьогоріч помилуватися новорічною красунею жителі громади не зможуть. Влада вирішила відмовитись від усіх святкових ілюмінацій, які облаштовували в громаді взимку.

Але, щоб не залишати місцевих мешканців, у тому числі й дітей, які найбільше чекають на Новий рік і Рідзво, без святкового настрою, в Іваничах створили дві новорічно-різдвяні локації. Фотозони відкрили в приміщеннях Центру культури, дозвілля та спорту (колишній РД «Просвіта») та в колишньому Будинку школяра.

На святкових локаціях облаштовано фотозону «Зимова країна мрій» і виставку дитячих робіт на зимову тематику. Тож жителі та гості громади матимуть можливість провести час і зробити новорічні фото на згадку. Про це повідомили на офіційній сторінці селищної ради.

Нагадаємо, в Іваничах активісти пропонували відмовитися від прикрашання новорічної ялинки в центрі селища, а усі зекономлені кошти рекомендували витратити на допомогу Збройним Силам України. Проте деякі мешканці наголосили, що забирати в дітей свято не можна, адже вони ні в чому не винні. А зекономити кошти, на їх думку, можна, прикрасивши ялинку минулорічними іграшками і вогниками. А оновити новорічне дерево могли б, виготовивши щось гарненьке самотужки.

Однак, як бачимо, влада вирішила таки не прикрашати головну ялинку. Проте ще не відомо чи спрямують зекономлені кошти на допомогу ЗСУ, як і рекомендували місцеві мешканці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок