<

В Іваничах біля залізничного вокзалу облаштовують сквер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 4.07.2017 / Іваничі / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

3-го липня у селищі Іваничі працівники комунальної служби завершують викладати тротуарну плитку на пішохідній доріжці, що веде від автобусної станції до площі біля залізничного вокзалу. Орієнтовна вартість цієї доріжки – 160 тисяч гривень.

Роботи залишилось на кілька днів. Комунальники працюють під вмілим керівництвом спеціаліста Ігоря Іватя. Чоловік здобув навички, перебуваючи на заробітках у Польщі та Києві. У комунальне господарство прийшов у 2016-му році й залишився тут працювати.

На фото – Ігор Івать

– Спочатку планували класти плитку як тротуар. Але, щоб забезпечити людям, які живуть поряд, заїзд до своїх осель, розширили його до доріжки. Жителі долучилися фінансами. А ще зателефонував підприємець Пасічник, щоб біля його магазину “Іван хліб” покласти теж таку плитку, він профінансує. Чому б і ні? – каже селищний голова Федір Войтюк.

А загалом, як розповідає Федір Войтюк, розпочалися роботи минулого року: на привокзальній площі облагородили клумбу: посіяли траву, посадили квіти. У планах облагородити привокзальний сквер: розчистити зарослі, посіяти траву, покласти тротуарну плитку на доріжці, що веде від автостанції до вокзалу, поставити лавочки, паркові ліхтарі, почистити водозливну каналізацію та відремонтувати дорогу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер