<

В Іваничах батькам порекомендували самостійно відремонтувати майданчик в дитсадку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:36 | 18.09.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
2496
/ коментарів 6

В Іваничівському дитячому садочку батьки змушені самостійно ремонтувати вуличні майданчики, на яких грається дітвора. Адже в місцевому бюджеті коштів для цього не має.

Чимало елементів дитячого майданчика, який знаходиться на території дитсадка потребують заміни або ж ремонту. Про це БУГу розповіли батьки вихованців закладу.

За їх словами, за кожною групою закріплена певна частина ігрового вуличного майданчика з гірками, гойдалками, лавками, пісочницями, тощо. У теплі пори року діти проводять на вулиці по пів дня. Тому для них тут мають бути створені безпечні умови, – переконані батьки. Однак, деякий інвентар наразі потребує ремонту, зокрема на ігровому будиночку зсунулось та зруйнувалось покриття, прогнили кілька лавочок, і не в усіх пісочницях є пісок.

Батьки нарікають: звернулись за допомогою до керівництва селищної ради. Однак там їм сказали, що наразі вільних коштів у місцевому бюджеті не має і відповідно вони не можуть нічого зробити. А також порекомендували власними силами й за свої кошти відремонтувати дитмайданчик.

Однак батьки не розуміють, чому вони мають утримувати й доглядати за комунальним майном, адже це обов’язок місцевої влади. Та й не у всіх мам і тат є фінансова можливість це робити.

До того ж, ще однією проблемою, яка турбує батьків, є відсутність дорожнього знака про заборону в’їзду на територію закладу.

За їх словами, раніше він був, але потім кудись пропав. І тепер, чимало людей відвозячи, або ж забираючи дітей з дитсадка, заїжджають на подвір’я закладу. А тут знову ж таки йдеться про безпеку дітей.




коментарів: 6
      • Чиновники Іваничівської селищної ради таки отримують премії, хоча на одній із перших сесій новообрана очільниця громади обіцяла, що цього під час її головування не буде.

        Чергові премії в розмірі 100% посадового окладу деякі керівники ради отримали до Дня Незалежності

      • це тільки для певних “особливих” працівників, а для решти і те не в повній мірі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер