<

В Іваничах активісти створили пункт збору та видачі гумдопомоги переселенцям та військовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 6.05.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
618
/ Коментарі відсутні

Вже місяць в Іваничах працює пункт збору та видачі гуманітарної допомоги. Його створили місцеві небайдужі активісти, які об’єдналися заради допомоги переселенцям і військовим.

Специфіка роботи пункту в тому, що він працює відразу у двох напрямках: збирає і відправляє допомогу військовим, які захищають Україну від окупантів, та переселенцям, які переїхали в Іваничівську громаду з тих регіонів, що опинилися на лінії фронту.

Допомогу приносять небайдужі іваничівці та жителі сусідніх громад, а також надають люди, які раніше жили в Іваничах, але зараз виїхали і живуть закордоном. Так, сюди надходять вантажі з Америки, Голландії, Польщі, Німеччини, Італії та інших країн.

Також активісти налагодили співпрацю з деякими підприємцями і благодійниками та іншими волонтерськими організаціями.

Переселенці можуть взяти в пункті засоби гігієни, жіночий і дитячий одяг та взуття, подушки, ковдри й постіль, памперси, дитяче харчування й іграшки, побутові та інші необхідні для життя речі, а також продукти харчування.

Чимало цінного вантажу везуть волонтери й бійцям на передову: медикаменти, засоби гігієни, одяг і взуття, каримати, килимки й спальники, різноманітну техніку й амуніцію, домашню консервацію, солодощі, овочі, фрукти й інші продукти та смаколики.

Автівки, вщент забиті гумдопомогою, майже щотижня відправляють на Миколаїв, Чернігів, Харків та інші населені пункти Сходу, Півдня та Півночі нашої країни.

Допомогу від іваничівських активістів отримують й мешканці тих регіонів, в яких зараз тривають активні бойові дії. Вони через бомбардування і обстріли рашистів, лишилися без рідних домівок, і зараз змушені жити у метро й бомбосховищах. Тож посилки з Іванич їм зараз теж вкрай необхідні.

Нагадаємо, нещодавно активісти завезли благодійну допомогу, яку назбирали у пункті збору, завдяки небайдужим жителям Іваничівщини, Павлівської і Нововолинської громад, військовим в Харків.

Продукти та речі першої необхідності волонтери закликають приносити в Пункт збору та видачі гуманітарної допомоги, який знаходиться в Іваничах на вулиці Грушевського 1.

Так, у коментарі БУГу активісти розповіли, що зараз готують допомогу жителям Харкова. Їм дуже потрібні макарони, крупи, олія, мука та інші продукти харчування. Також є потреба в овочах. Чергова поїздка в Харків планується 14-15 травня. Тож усіх небайдужих просять не зупинятися, а продовжувати допомагати, адже війна триває і кількість постраждалих лише збільшується.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер