<

Уродженець Іванич заплатить штраф за ухилення від навчальних зборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 22.12.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Уродженець Іванич, будучи військовозобов’язаним, ухилився від навчальних зборів. Тепер за свій вчинок йому доведеться сплатити штраф.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, будучи придатним за станом здоров’я та віком до військової служби, а також перебуваючи на військовому обліку в Нововолинському військкоматі, як військовозобов’язаний, був призваний на навчальні збори до військової частини корпусу резерву.

Повістку йому вручили 26-го серпня в приміщенні військкомату. Чоловік повинен був з’явитися о 08:00 19-го вересня до Нововолинського ОРВК для подальшої відправки на навчальні збори.

Однак, він цього не зробив. Тим самим, як військовозобов’язаний, ухилився від навчальних зборів без жодних поважних причин.

Під час судового засідання 30-го жовтня обвинувачений та прокурор Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури уклали угоду, відповідно до якої іваничівець свою винуватість в інкримінованому йому злочині визнав повністю і погодився на покарання у виді штрафу.

Дослідивши матеріали справи, суд затвердив угоду про визнання винуватості, визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст.337 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер