<

Два дитячих майданчики відкрили у Іваничівському районі: Риковичах і Старому Порицьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 27.02.2017 / Іваничі /
Перегляди
42
/ Коментарі відсутні

27-го лютого відбулося відкриття дитячих майданчиків у садочках “Колосок” в Риковичах та “Буратіно” у Старому Порицьку.

По-справжньому весняний день за погодою, діти, батьки, працівники садочків та шкіл радісно відзначали подію- відкриття дитячих майданчиків у Риковичах та Старому Порицьку. На свято приїхали помічники народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч та Ігор П’ятоха, керівник громадської приймальні народного депутата Тетяна Азаркевич, голова Павлівської об’єднаної територіальної громади Андрій Сапожник.

І в одному, і другому закладі діти зібралися біля майданчика, читали вірші, співали пісеньки. Вони розповідали про те, що дуже раді такому подарунку і передали свою подяку Ігорю Гузю, за сприяння якого отримали такі спортивно-ігрові комплекси. А також обіцяли, що будуть берегти споруди, щоб вони служили якнайдовше не лише для них, а й для тих діток, які прийдуть у садочок після них.

— Минулого року, коли приймали рішення, куди вкладати кошти, які виділялися на соціально- економічний розвиток, Ігор Володимирович прийняв рішення для себе і для нас усіх, що найкраща інвестиція це- інвестиція у наше майбутнє, у дітей. Відкриваючи такі майданчики, ми кожен раз пересвідчуємось, що було зроблено правильний вибір, – підсумував Андрій Бокоч.

Завідувач дитячим садочком “Колосок” Раїса Іванчук погодилася з тим, що дитячий майданчик дуже потрібний малечі для розвитку. Бо де діти у селі бачили такі кольорові спортивно-ігрові споруди, хіба що тільки на малюнках. А тут не тільки подивитися, а й погратися можна. Коли ці споруди встановлювали, діти стояли у вікнах і спостерігали за тим, як проводяться роботи, – відкрила маленьку таємницю інтересу малечі до майданчика Раїса Степанівна. І тільки дозволили погратися, вони миттю кинулися освоювати кожну споруду.

Хороші слова побажань дітям говорили також Ігор П’ятоха та Андрій Сапожник. Дякували за подарунок старости сіл Рикович та Старого Порицька  Леонід Божик та Тетяна Єдинак, вихователі і батьки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа