<

Урочисто і тепло відсвяткували випускний у школі-гімназії №1 в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 2.07.2017 / Іваничі /
Перегляди
130
/ коментарі 3

1 липня зал районного Дому “Просвіта” був переповнений. Прийшли батьки, вчителі, родичі, знайомі і просто жителі селища, щоб розділити свято із випускниками 2017 року навчально-виховного закладу “ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія селища Іваничі”.

Не став на заваді дощ, аби свято відбулося. Настрій в усіх святковий. Дівчата просто чарівні, у платтях одна іншої краща. Із зачісками одна іншої вишуканіша. І аксесуари до плаття, і прикраси у коси – усе як у голівудських красунь. Маленький голівуд організували для випускників в Іваничах. Та найбільшою окрасою усмішка, яка з’являється на личках і найбільше привертає увагу. І хлопці такі елегантні, у костюмах. У кого метелик, у кого краватка. Багато квітів. До будинку культури винуватців свята відвіз шкільний автобус. Тут на них чекав переповнений зал: батьки, вчителі, усі, хто прийшов, приїхав розділити із випускниками це свято.

Теплі посмішки, тепла родинна атмосфера на сцені і у залі. Юнаки і дівчата урочисто через святкову арку пройшли сценою і спустилися у зал на перші ряди.

Урочистість розпочали виконанням Гімну України. Затим хвилиною мовчання вшанували загиблих борців за Україну.

І приємна мить: вручення медалей, грамот і свідоцтв про загальну освіту.  Цю почесну місію виконала директор Марія Шевчик та заступник голови Іваничівської районної державної адміністрації Людмила Войтович. 46  випускників школи-гімназії отримали свідоцтва про загальну освіту, троє:  Тетяна  Чонтош, Діана  Джига, Вікторія Прокопчук  – золоті медалі і двоє:  Михайло Маковський та  Богдана Талашко – срібні.

Багато теплих і добрих слів почули випускники від своїх наставників – класних керівників, директора школи, першої вчительки, батьків.

І у відповідь випускники підготували щирі слова подяки у словах і піснях школі, директору, наставникам, особливо щемливі -батькам.

Дякувала випускникам – аматорам сцени завідуюча відділом культури Олена Шумик.

І був прощальний танок.




коментарів: 3
  1. До Каті.Вчитель без категорії поїхала в Іваничі.Зі світлин видно,що випускний вечір відбувався в Голівуді.Так чи ні?????????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа