<

У Волинській ОДА знайшли помилку на меморіальній дошці, встановленій соціалістом Кивою в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:06 | 25.06.2018 / Іваничі / /
Перегляди
10
/ 1 коментар

Члени комісії у справах увічнення пам’яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій Волинської ОДА знайшли пропущений розділовий знак у написі на меморіальній дошці Юрію Лелюкову, встановленій лідером Соціалістичної партії України Кивою в Іваничах.

У Волинській ОДА в тексті напису “У цьому будинку проживав учитель військової підготовки Лелюков Юрій Миколайович який ціною власного життя врятував своїх учнів” постановили поставити кому перед словом “який”.

Нагадаємо, що 28-го травня 2018-го року в селищі Іваничі на будинку, де проживав вчитель початкової військової підготовки Юрій Лелюков, що у 1984-му році закрив собою гранату і врятував учнів, відбулось відкриття меморіальної дошки на його честь.

На відкритті був присутній лідер Соціалістичної партії України, колишній радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива

В соцмережі він написав, що встановив пам’ятну дошку саме зараз, бо раніше не знав про цей подвиг.

У Іваничівській РДА натомість повідомляють, що її встановлення проведено без погодження з місцевою владою та розгляду комісій, тому заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович звернулася з відповідним питанням в область.

На засіданні комісії у справах увічнення пам’яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій, яку проводила заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, розглянули звернення Войтович.

Присутні 7 членів президії обласної комісії постановили, що текст потрібно відредагувати, так як відсутній розділовий знак – кома.




один коментар
  1. Куратором по встановленню пам’ятної доски була яскрава представниця Свободи, директор СШ№2 Леся Тарасівна, то як педагог з багаторічним стажем музанта могла допустити таку полмилку ??
    Р.S. відколи Свобода “лижеться” з Соціалістами, напевне вибори на носі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа