<

У «Центрі культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» відбулося шоу «Хто зверху?»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:42 | 16.02.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
48
/ 1 коментар

14-го лютого «Центрі культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» відбулось розважальне шоу «Хто зверху?». У ньому взяли участь дві команди: команда чоловіків та команда жінок.

Про це йдеться на сайті Іваничі Селищна Рада.

“Чоловіча збірна складалась з капітана Микола Пасевича, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, та учасників шоу Назара Максиміва, Дмитра Мусія, Назара Саюка та Павла Сидчука. Жіночу команду, до якої увійшли Катерина Бонюк, Оксана Рубан, Юлія Коваленко та Іра Мазур, очолювала Світлана Сидчук, художній керівник “Центру культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради”.

Глядачі спостерігали за грою команд та гадали, хто ж переможе: дівоча винахідливість чи чоловіча мужність та спритність.

Протягом усього вечора учасники виконували найрізноманітніші завдання, які були об’єднані у сім конкурсів, та демонстрували глядачам свої знання та вміння.

У цьому неординарному заході хлопці ще раз довели, що вони все ж таки сильніша половина людства. Капітан команди Микола Пасевич, привів свою команду до перемоги. Хоча й дівчата на чолі з артистичною ведучою Світланою Сидчук боролися гідно і були близько до переможного фіналу.

Проте хоч у цій “битві” мужності та відваги проти ніжності й краси перемогли чоловіки, вони подарували свою перемогу жіночій команді.

Гучними оплесками глядачі вітали гурт “Добре Є”, який додавав усім святкового настрою. Насамкінець селищний голова Федір Войтюк висловив щирі слова вдячності учасникам заходу та вручив переможцям подарункові сертифікати.

Усі присутні отримали масу позитивних емоцій та заряд гарного настрою. Адже завдяки старанням працівників “Центру культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради” та фінансовій підтримці Іваничівської селищної ради вдалось створити справжню святкову атмосферу”, – йдеться у повідомленні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа