<

У тендері на ремонт вулиці Єрьоміна в Іваничах вбачають корупційну схему

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 7.09.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
1612
/ коментарі 3

В Іваничах ніяк не можуть обрати переможця тендеру на ремонт вулиці Єрьоміна. Дешевші пропозиції відхиляють, а дорожчі – очікують на перемогу. Місцеві мешканці вбачають в цьому сіру схему, в якій підозрюють селищну раду.

Нагадаємо, про початок тендерної процедури щодо пошуку підрядників, які відремонтують цю дорогу, Іваничівська селищна рада оголосила ще наприкінці липня. Однак аукціон, який планували провести 13-го серпня, і досі не відбувся. Як пишуть в спільноті Підслухано.Іваничі, у цьому вбачають сіру схему.

Зараз є три учасники торгів, які пропонують різну ціну за виконання ремонтних робіт: ТЗОВ “БК”ВІАКОМ” – 5,4 мільйона гривень, ПП “МП Сантехмонтаж” – 5,8 мільйона гривень та ПП “РОСТРАНС” – 6,4 мільйона гривень.

Пропозиції фірм, які пропонували менші кошти, відхилили з різних причин. У результаті лишилося одне підприємство “РОСТРАНС” з найвищою із запропонованих ціною в 6,4 мільйона гривень. Тож саме воно є ймовірним переможцем торгів.

Один учасник тендеру – ТЗОВ “БК”ВІАКОМ”, яке, до речі, проводило ямковий ремонт вулиці Грушевського і з яким не розрахувалася селищна рада, подало скаргу та очікує розгляду.

“Залишилася одна ПП “РОСТРАНС” з найвищою ціною в 6,4 мнл.грн. Де логіка? І це не все. ТЗОВ “БК”ВІАКОМ”, яке є учасником даного тендеру, та, до речі, яке проводило ямковий ремонт вулиці Грушевського і з яким не розрахувалася голова, подало скаргу на дії селищної ради та очікує розгляду. І це не все. Головне тут ось. Якщо знову не відбудеться тендер, голова буде мати право, без «Прозорро», самостійно вибрати фірму для ремонту вулиці Єрьоміна. А як варіант корупція. Класна схема”, – йдеться в дописі.

Читайте також:




коментарів: 3
  1. Голова не встигла дорватися до влади вирішила не гаяти часу, в перший же рік по максимуму витискати особисту наживу зі своєї посади.
    Я взагалі не розумію з якого дива в них ремонт 200 метрової вулиці виходить у 6 млн грн? Минулого року клали асфальт ще й з тротуаром з бруківкою на ідентичній по довжині вулиці Миру, там ремонт обійшовся в 1.5 млн грн.
    А тепер виходить що одну вулицю будуть покривати золотом, розтягнуть ремонт на 2-3 роки, а інші мешканці можуть ще років 20 почекати своєї черги коли нарешті дочекаються асфальту.

  2. Цю інфу не в ЗМІ а правоохоронцям, можливи із їхньою допомогою нарешті в Іваничах порядок наведуть. А взагалі-то там громадські слухання необхідно провести як пані головихи так і всіх її підлеглих замів і інших нероб – хай розкажуть що корисного зробили, коли щодня додому йдуть значно раніше закінчення робочого часу. Відеокамери в кожен кабінет – тоді буде видно хто взагалі там щось робить. Депутати – ініціюйте це питання.

  3. Бо в Іваничах така ж сама поліція, думали хоч коли Володимир-Волинський Район стане то хоч тоді буде порядок, а ні всіх осліпило і не бачать нічого. Минулого року по довжині таку ж саму вулицю Миру ремонтували взагалі за 1.5 млн грн і з тротуаром, а тут аж 7 млн виділили, за ці гроші могли б цілу Грушевського ще зробити з тротуарами, а не лише якусь Єрьоміну!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа