<

У сюжеті ICTV показали стан доріг Литовезької ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:49 | 11.04.2018 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

9-го квітня у новинах на каналі ICTV показали стан доріг у селах Литовезької ОТГ Іваничівського району після танення снігу.

Жителі практично звикли до того, що сільські дороги на Іваничівщині стають непрохідними у весняну пору року, але не хочуть з цим миритися і у соцмережах висловлюють невдоволення та вимагають покращувати їх стан.

Втім, у місцевих бюджетах на це коштів не вистачає, фінансове становище району чи ОТГ у кращому випадку дозволяє лише прогрейдерувати та підсипати породою ці шляхи.

Кожної весни, коли сходить сніг, сільськими дорогами не пройти без гумового взуття. Іноді тут неможливо виїхати легковим автомобілем, щоб не засісти у багнюці.

Про стан доріг у Литовезькій ОТГ місцеві мешканці розповіли журналістам каналу ICTV.

Нагадаємо, що 1-го квітня у селі Заставне Литовезької ОТГ місцевому жителю довелося трактором витягувати карету швидкої допомоги, що застрягла в болоті.

“БУГ” інформував і про інші села Іваничівщини, де болото засмоктує вулиці та дороги.




коментарів: 4
  1. Як то – немає коштів?! А гарне слово “децентралізація”, під яке держава надала фінанси, а народ сам!!! прийняв рішення усі ці ОТГ створити. Ну, щоб краще зажити (бо обіцяли). І угоди з партнерами про будівництво доріг укладали, і перспективи малювали райдужні… Якщо вас обманули раз – винен брехун. Двічі – ви самі. Не нарікайте. Робіть висновки, панове селяни. Ви ж голосували на виборах до ОТГ. Не думали, що отак буде? Ну-ну… Чого сумувати? Тепер самі ж господарі! А які – видно.

  2. У нашому ОТГ немає коштів на дороги, на школи і садочки клуби одним словом на головне немає. Є лише на повну укомплектовану контору та ЖКХ. Незнаю чим там займаються у конторі, і що робить ЖКХ коли вздовж тих розвалених доріг бур’яни.

  3. Литовезька ОТГ є БЕЗПЕРСПЕКТИВНОЮ, як і її «голова»… Він кормить мешканців новинами про свята в селах та спортивних змаганнях, обіцяв вивіз сміття, а його і досі не має, тішиться маршрутом Литовеж-Луцьк, якимись химерними угодами про співпрацю з поляками, пише якусь Стратнгію розвитку ОТГ… Цікаве почула сьогодні в сюжеті новин ICTV, одна мешканка села обмовилася що ніякої про чистки вулиць від снігу за всю не бачили, то де ж тоді комунальне підприємство, яким вони так пишаються і куди закупили спецтехніку?! Все як було так і залишилося. Соромно мені за односельців, які хотіли до Литовижа, а ще й голосували за Іванчука. Час покаже що і як… Жаль себе і людей!!!

  4. Іванчук І.І. (ВО СВОБОДА) .
    Де при владі представник ВО СВОБОДА – там тільки політика і ніякої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок