<

Чи будуть закривати школу в селі Верхнів?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 8.06.2015 / Іваничі /
Перегляди
11
/ 1 коментар

В селі Верхнів Іваничівського району 7-го червня проводились збори стосовно можливого закриття школи перших ступенів, на яких були присутні  більше 30 мешканців. Директор  школи, Галина Кінах, зверталася у районний відділ освіти з проханням не закривати школу.

“Багато батьківських грошей витрачено на ремонт  школи, в той час, коли держава виділила лише 3000 гривень” – зазначила директор школи села Верхнів.

Жителі села також виступають проти закриття, так як школа єдина у селі Верхнів. Діти можуть втратити можливість здобувати початкову освіту у своєму селі.

В навчальному закладі є актовий зал, який використовується для різних заходів, також в приміщенні працює фельдшерсько-акушерський пункт. Зі слів селян, школу в подальшому викуплять або ж розберуть по цеглині задля власної наживи.

На зборах було розглянуте часткове фінансування Верхнівської школи громадою.

Директор Верхнівської школи Галина Кінах, 8-го червня в телефонній розмові з журналістом інтернет-видання “БУГ” попросила не розповсюджувати інформацію про можливе закриття школи, оскільки до неї телефонували з відділу освіти  та запевнили, що зроблять усе можливе для збереження навчального закладу.

– У Іваничівському районі школи закриватися не будуть, – повідомила Надії Жук, начальник Іваничівського районного управління освіти, та пояснила, – будемо шукати шляхи для запобігання закриття школи, вестимемо пошук ресурсів, також можливе скорочення осінніх канікул.

Інтернет – видання “БУГ” слідкує за розвитком подій.

Фото школи у селі Верхнів:




один коментар
  1. Цю школу не будуть закривати.У районі дуже порядний голова Федір Васильович ДЯКУЄМО ЙОМУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер