<

У селі Мовники Іваничівського району люди не поспішають, але все ж ідуть на ДВК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 25.10.2015 / Іваничі / , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Виборча дільниця у селі Мовники Іваничівського району відкрилася вчасно і без порушень.

Незважаючи на розмови про пасивність виборців, люди йдуть на виборчу дільницю, бо прагнуть змін до кращого і мають сподівання, що їх вибір сприятиме покращенню ситуації в країні, регіоні, місті або селі. Позиція громадян усвідомлена, і кожен надіється, що від цього вибору житиме краще його родина і країна вцілому.

_DSC0061_tn

Сьогоднішній ранок, 25-го жовтня, видався насиченим. Найпершими на виборчу дільницю №070184 у селі Мовники Іваничівського району спішили члени комісій та журналіст “БУГу”, що за передвиборчою метушнею забули перевести годинники на годину назад.

Охоронець, не зовсім розуміючи, що то за активісти ні світ не зоря прибули на вибори, таки пропускає в приміщення. Усередині медпункту села Мовники, де традиційно розташовується дільниця, один за одним збираються члени комісії. Заступник голови ДВК Світлана Черняк та секретар Ніна Любеля готові до роботи. Відбувається пломбування виборчих скриньок та вкидання до них контрольних листів.

_DSC0119_tn
_DSC0111_tn

Голова ДВК Андрій Сасін відкриває сейф та передає виборчі бюлетні визначеним членам ДВК. Відбуваються останні приготування – члени комісії розкладають бюлетені по столах. Навпроти під вікнами стоять запломбовані урни і кабінки для голосування.

_DSC0068_tn
_DSC0072_tn

О 8:00 голова комісії дає знак, і дільниця розпочинає роботу. Тут уже чекає перший виборець Володимир Музика.

_DSC0090_tn
_DSC0096_tn
_DSC0134_tn

Цього разу виборці, що проживають у Мовниках, під час голосування отримали на бюлетень менше. У сільську раду, в яку входить два села, ніхто не висунув кандидатури на посаду сільського голови. Виконуючого обов’язки очільника села визначатимуть на сесії сільської ради депутати.

_DSC0099_tn

На момент присутності журналістів “БУГу” на дільниці жодних порушень не було зафіксовано.

Станом на 12:00 у Мовниках проголосувало 116 виборців.

_DSC0080_tn
_DSC0086_tn
_DSC0104_tn
_DSC0109_tn
_DSC0102_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер