<

У селі Морозовичі Іваничівського району відремонтують покрівлю Будинку культури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 8.05.2019 / Іваничі / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

За підтримки народного депутата Ігоря Гузя у селі Морозовичі Іваничівського району відремонтують покрівлю Будинку культури. За його поданням на ці потреби у держбюджеті передбачили 200 тис. грн.

Про це йдеться на офіційній сторінці Ігоря Гузя у Фейсбуці.

Як розповів староста Микола Тюхта, загальна площа даху, що потребує ремонту, становить 900 м кв. Для того, щоб розпочати перші роботи, виготовили технічний паспорт приміщення. Зробили зусиллями громади. Після цього, замовили експертизу, що мала б надати висновки, чи витримають стіни, фундамент клубу.

«Майже місяць тривала експертиза. Її вартість обійшлася місцевому бюджету в 40 тис. грн. Висновок експертизи підтверджує, що можна проводити всі необхідні ремонтні роботи у Будинку культури. Спочатку доведеться укріпити стіни, зробити відмостку», – повідомив він.

Планово роботи з ремонту даху мали б розпочатися ще у березні. Але затримка відбулася через виготовлення технічного паспорта та проведення експертизи. Крім того, загальна вартість проекту – майже мільйон гривень. Громада сподівається на подальшу підтримку парламентаря. Також залучатимуться кошти з місцевої казни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер