<

У селі Долинка на Іваничівщині закрили початкову школу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 26.06.2020 / Іваничі / /
Перегляди
17
/ коментарі 4

У селі Долинка, яке належить до Іваничівської ОТГ, ліквідували початкову школу. Відповідне рішення прийняли 26-го червня під час сесії Іваничівської селищної ради.

Голова громади Федір Войтюк зауважив, що напередодні це питання вже розглядали на громадських слуханнях і комісіях, де й обговорили усі нюанси і спірні питання.

Він зазначив, що Долинківська школа не перспективна, але фінансово затратна. На наступний рік навчатися залишився тільки один 4-й клас, в якому 5-6 учнів. Для функціонування закладу у 2020 році необхідно 700 тисяч гривень.

«Це чималі кошти, які можна використати на інші не менш важливі справи», – підкреслив Войтюк.

Голова ОТГ запевнив, що подбали про учнів і вчителів. Так, школярів переведуть до Іваничівського ліцею, або ж до інших навчальних закладів за бажанням їх батьків. На навчання дітей з сіл буде возити шкільний автобус. Всіх працівників закритої школи працевлаштують.  

В результаті питання про ліквідацію комунального закладу загальної середньої освіти «Долинківська початкова школа Іваничівської селищної ради Волинської області» місцеві депутати підтримали майже одноголосно.




коментарів: 4
    • А це що директор вже в 12_13 годин додому їде, і на 5-6 учнів і директор, і вчителі і кочега і т.д. це нормально? Автобус шкільний тричі на день їздить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця