<

У Павлівській ОТГ відбувся семінар “Стратегічне планування. Місцевий економічний розвиток”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 10.08.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Павлівській ОТГ відбувся семінар “Стратегічне планування. Місцевий економічний розвиток” для представників громад Іваничівського та Володимир-Волинського районів.

Про це інформує Центр розвитку місцевого самоврядування.

Під час роботи семінару обговорили тематику проектів місцевого та регіонального розвитку у сферах сільського господарства, туризму, місцевої енергетики тощо. Під час засідання підтримали пропозицію спільно розробляти комплексні проекти регіонального розвитку, що будуть стосуватись декількох об’єднаних громад.

Також було вирішено подати пропозиції щодо тематики цих проектів до профільних управлінь Волинської ОДА задля участі у конкурсі проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

У рамках роботи семінару відбулось перше засідання робочоі групи з підготовки стратегічного плану розвитку Павлівської громади. Учасники засідання дізналися про методологією стратегічного планування, розглянули та затвердили форми анкет для опитування мешканців громади та підприємців, структуру соціально-економічного аналізу,розглянуто графік розробки стратегії.

“У громади є потенціал у виробництві екологічно чистої сільськогосподарської продукції, розвиткові туризму. Стратегія дозволить громаді згуртуватись навколо реалізації стратегічних цілей та зробити громаду самодостатньою у всіх галузях, привабливою для проживання та бізнесу”, – розповів експерт зі стратегічного розвитку Петро Гоцалюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця