<

У Павлівській ОТГ назвали першого кандидата до складу госпітальної ради Нововолинського округу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 8.05.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Кандидатом у представники до госпітальної ради Нововолинського округу від Павлівської ОТГ є лікар загальної практики-сімейної медицини Галина Сидорук.

Галина Сидорук проживає в селищі Іваничі, навчалася у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.

Інші пропозиції та побажання щодо кандидатури, яка представлятиме ОТГ, у Павлівській сільській раді просять надсилати до 10-го травня 2018 року.

Нагадаємо, що членами госпітальної ради можуть бути представники міст обласного значення, районів, ОТГ, делеговані для роботи у складі госпітальної ради рішенням відповідних місцевих рад.

До повноважень госпітальної ради належать вироблення пропозицій, які в подальшому будуть затверджуватись учасниками госпітального округу. Зокрема, йдеться про затвердження:

– багаторічного плану розвитку госпітального округу;

– реорганізації і перепрофілювання закладів, що надають вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу в межах госпітального округу;

– визначення перспективних закладів охорони здоров’я;

– призначення та звільнення керівників закладів охорони здоров’я комунальної власності, що знаходяться в межах госпітального округу та ін;

– трансфертів між бюджетами учасників госпітального округу для фінансування програм вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги.

Госпітальна рада розробляє план розвитку госпітального округу на 5 років, який містить щорічні проміжні показники досягнення кінцевих показників результативності і затверджується рішенням місцевих рад – учасників госпітального округу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер