<

У Павлівській громаді презентували книгу Влада Якушева «Карателі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 11.10.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

10-го жовтня в рамках святкових заходів, приурочених Дню захисника України, в приміщенні Павлівського ліцею учасник АТО Петро Нагайовський презентував книгу Влада Якушева «Карателі».

Карателі – ярлик, що російська пропаганда упродовж років намагається навісити українським солдатам, які захищають свою землю. Ця книга про них – «карателів», звичайних людей, які взяли в руки зброю і пішли захищати свій дім. Опинившись на фронті, вони з вчителів та слюсарів, програмістів та офіціантів перетворюються на воїнів, перед якими  пасують елітні війська РФ.

У заході взяли  участь сільський голова Андрій Сапожник, учасники бойових дій  АТО, бібліотечні працівники, запрошені гості та учні старших класів ліцею, повідомляють на сайті Павлівської ОТГ.

«Влад Якушев приїхав до мене у Мар’їнку із кореспондентами, з цього часу ми стали спілкуватися. Відразу зрозумів, що це людина освічена і патріотична. Він написав книгу про нас на війні, у ній 90% правди.

Роман написаний не про кров і смерть, а про реальних людей, які воювали. Я приймав участь в його редагуванні. Публіка сприйняла роман дуже позитивно, тому що в нас за роки війни вийшов всього 1 лиш фільм про події на сході. Люди похвально віднеслися до презентації цієї книги», – розповів «БУГу» Петро Нагайовський.

«Карателі» передали на полиці  бібліотечних  закладів  громади. По завершенню дійства зі словами вдячності від імені усіх присутніх військовослужбовців виступив учасник АТО Сергій Фіть.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер