<

У Низкиничах сміття з усього кладовища викидають біля покинутих могил

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 17.04.2019 / Іваничі / /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

В селі Низкиничі Іваничівського району на старому кладовищі люди зносять сміття до покинутих могил.

Про це в групі НововолинськІнфо повідомила Людмила Кирильчук.

Жінка проживає в Іваничах, але завжди перед святами приїздить на кладовище, щоб навести порядок біля могил близьких. З її слів, люди, які прибирають, лінуються винести непотріб до смітника, натомість зносять їх до покинутих могил.

Людмила Кирильчук каже, що місце, де хтось похований, скоро стане схожим на сміттєзвалище.

“Ми встановили табличку з написом “Тут не смітник”, та її вирвав хтось і викинув. Коли спитала одну жінку, яка викидала сюди непотріб, чому так робить, то вона відповіла: “Всі несуть і я несу”, – розповідає Людмила.

Вона при можливості спалює сміття, яке накопичується в цьому місці.

“Звичайно, всі перед великими святами займаються благоустроєм могил померлих. Ми також приїздимо прибирати на могилах своїх родичів, і кожного разу застаємо таку картину!

У цьому місці смітника немає! Уже і табличку ставили, щоб сміття не зносили. Але марно! Надіюсь, через цей пост достукатись до совісті тих, хто так чинить. Невже ви не розумієте, що між могили сміттєвоз не заїде!!! Як можна прибрати у себе і нагадити комусь?! Люди, де ж совість?! Де повага до пам’яті померлих?!”, – написала жінка у мережі Фейсбук.

Вона висловлює надію, що люди впізнають наслідки своїх вчинків і зроблять висновки.

Людмила Кирильчук запевняє, що наступного разу викладатиме у інтернеті фото і відео, як це сміття приходить, “щоб місто знало “хероїв” у лице”.

Читачі діляться з “БУГом” фотографіями захаращеного кладовища.

“Незабаром Великдень, потім провідна неділя. Люди, прибираючи біля могил своїх рідних, викидають сміття на чужі могили. До цього смітника не доїдуть комунальники. Що робити тим, у кого могили засипають сміттям?”, – написав Віктор Гаврилюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа