<

У Нововолинську презентували виставку картин місцевої художниці Світлани Войтович

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 9.04.2019 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ 1 коментар

9-го квітня у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості свою авторську виставку робіт під назвою “Стояла я і слухала весну” представила художниця Світлана Войтович.

Викладач Нововолинського центру професійно-технічної освіти Світлана Войтович плідно працює в різних напрямах, жанрах, техніках і матеріалах сучасного мистецтва. Усе помічене цією творчою жінкою знаходить відображення на картинах.

Присутні на заході мали можливість оцінити ліричні пейзажі, чудові українські краєвиди, декоративні натюрморти.

Кожна картина – це історія, яка розповідає про емоції художниці.

На відкриття виставки прийшло чимало гостей. Відвідала захід і директор Нововолинського центру професійно-технічної освіти Валентина Приступа.

“Це людина, яка долучає до прекрасного усіх нас… Треба бачити навколишній світ таким, треба вміти його показати. І завдяки їй ми долучаємося до мистецтва”, – сказала керівник закладу.

Сама ж художниця насамперед подякувала усім, хто виділив свій час і відвідав захід, підтримував її словом та ділом.

Нагадаємо, що вперше Світлана Войтович представила свої картини 5-го березня під час творчого звіту. Вона малює на замовлення, а також дарує мистецтво друзям, демонструє творчі здобутки у Фейсбуці.

Виставка проходитиме з 9-го по 12-те квітня в Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості, тож всі бажаючі можуть оцінити твори майстрині.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця