<

У навчальному закладі Поромова урочисто відкрили комп’ютерний клас

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 28.12.2016 / Іваничі / , , , /
Перегляди
10
/ коментарів 7

28-го грудня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня села Поромів відбулося урочисте відкриття комп’ютерного класу. Нову компю’терну техніку вдалося закупити за кошти з державного бюджету за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя. 

Урочиста передача нової техніки відбулася за участі помічника народного депутата України Ігоря Гузя Андрія Бокоча, голови Поромівської ОТГ Євгенія Недищука, головного спеціаліста відділу освіти Іваничівської РДА Світлани Король, педколективу та учнів школи.

Керівництво шкільної установи на новинки покладає великі надії. Неля Вегерич, директор навчального закладу, каже, що при підключенні до мережі Інтернет учні зможуть опановувати не тільки інформатику, але й інші предмети з використанням інтерактивних методик.

Андрій Бокоч відзначив, що йому дуже приємно бути свідком і безпосереднім учасником розвитку школи. Разом з керівництвом навчального закладу треба докласти максимум зусиль, щоб зробити його сучасним – вважає помічник нардепа. Він побажав всім учням використовувати сучасні можливості для навчання, щоб стати освіченими і яскравими особистостями.

Головний спеціаліст відділу освіти Світлана Король зазначила, що відкриття комп’ютерного класу – це свято не лише для діток, а й для всього Іваничівського району та висловила слова вдячності Ігорю Гузю за сприяння якого були виділені кошти для придбання техніки.

Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук звернувся до діток, ставлячи акцент на тому, що комп’ютер – це не тільки ігри та інтернет, а й передусім всебічний розвиток. Також він побажав учням досягнути поставлених цілей.

Впроваджуючи сучасні технології в навчальний процес, у школи з’явилося більше можливостей створити комфортні умови навчання дітей. Учні отримали більше можливостей здобувати, аналізувати та застосовувати навчальну інформацію з різних джерел.




коментарів: 7
  1. А де той бідолага Гудзь бере такі грошики? То ж самому йому не вистачає. А тут.. тільки глянь який добрий. Не інакше як вибори скоро будуть.

    • Читай уважно, хлор чи ти тільки картинки можеш побачити а читати не вмієш?

  2. низькосортний пiар. скоро в кожен туалет пiсля замiни унiтаза будуть ту стрiчку рiзати, щоб показати якi величезнi досягнення наших обранцiв!!!

    • В Одессе в Раздельнянском районе в одной из сельских школ прошло торжественное открытие внутришкольного туалета.

      Передаёт Думская.

      На торжественном мероприятии присутствовали чиновники Одесской области, председатель райсовета Феликс Сигал, а также директор коммунального предприятия.

      Чиновники перерезали красную ленту в честь открытия, а после начался концерт, на котором выступали школьные коллективы.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа