<

“У мене трішки інший підхід: робити для громади, а не для себе”, – Федір Войтюк прокоментував чорний піар проти нього

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 3.11.2017 / Іваничі / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Переможець виборів на голову Іваничівської ОТГ Федір Войтюк, за котрого проголосували 2 091 виборців, пояснив “БУГу”, чому не відремонтував дорогу перед своїм обійстям та що для нього означає чорний піар.

Федір Войтюк іронізує: коли у конкурентів закінчуються аргументи стосовно їхніх програм та ідей розвитку громади, особистих внесків у реформи, починає застосовуватися чорний піар. Здається, переможцю виборів на голову Іваничівської ОТГ навіть приємне таке особливе ставлення до його скромної персони, адже зрозуміло – так воюють тільки проти лідерів передвиборчої кампанії.

Ціль опонента: відремонтувати дорогу біля своєї хати

Буквально перед виборами до Іваничівської ОТГ у соцмережі активно стала поширюватися стаття про “поганого господарника”, який, будучи селищним головою, не зробив дороги у себе перед хатою, на вулиці Заводській у Іваничах. “БУГ” поцікавився у Федора Войтюка, як прокоментує, таку “безвідповідальність” перед сусідами та собою, врешті-решт.

“Це дорога загального користування, яка не є в комунальній власності, а перебуває на балансі служби автомобільних доріг у Волинській області. Селищна рада своїм бюджетом просто неспроможна відремонтувати усі шляхи у Іваничах. Кошти найперше спрямовуються на дороги загального користування місцевого значення.

Коли став селищним головою, в першу чергу поставив за мету зробити дорогу до цвинтаря і до церкви. У мене трішки інший підхід: робити для громади, а не для себе. Бо навіть якби вдалося ідеально відремонтувати дорогу на Заводській, то чи не знайшли б опоненти у цьому мінусів: зробив собі перед хатою, а про інших не думає? Причину для критиканства завжди можна відшукати”, – каже він.

Федір Войтюк вважає, що кошти доцільно використовувати на ремонт доріг, які мають стратегічне значення для селища та вулиць, на яких проживає основна частина районного центру, однак пріоритети в “небайдужих” до розвитку Іваничівщини (які подекуди не мають до цього регіону зовсім ніякого відношення) різні.

“Тільки нову браму і “Фіата” купив”

Незадоволені пріоритетами розподілу бюджетних коштів на ремонт доріг селища навіть не поцікавилися мотивацією саме такого розподілу видатків. Зате помітили, що браму селищний голова змінив, то купив собі машину (не автопарк, як у деяких чиновників!) На цьому коротка біографія Войтюка закінчується. І хоч як опоненти намагаються знайти “щось” у ній, їх спіткає невдача.

“Стаття носить чисто замовний характер і цілком зрозуміло, у чиїх інтересах це робилося. До речі, у мене по-сусідству не мешкає жодної жінки на ім’я Ганна. Адже саме “сусідка Ганна” критикувала діяльність селищного голови у матеріалі в стилі чорного піару”, – розповідає Федір Войтюк.

За його словами, він та його штаб упродовж усієї передвиборчої кампанії ставилися опонентів дуже позитивно, з повагою та відповідним відношенням, адже вибори – це волевиявлення, ніяк не поливання брудом один одного.

Діяти методами Януковича – співати дифірамби націоналіста

Вочевидь, у опонента, який створює собі образ із німбом, вичерпалися аргументи. Не було бажання проводити по 2-3 зустрічі із жителями району, по 5-6 зустрічей на підприємствах, тому потрібно було вдаватися до інших шляхів. Набагато простіше прикриваючись прапором та націоналістичними гаслами використати методи, до яких дехто звик і за якими сумує.

Федір Войтюк каже, що  не реагував би на ці інформаційні “ганчірки”, але ж конкуренти вважають себе поважними членами суспільства, а в здоровому суспільстві має бути конструктив. Він говорить, що готовий коментувати будь-який критичний матеріал, незалежно від ЗМІ, яке його публікує.




коментарів: 2
  1. Скільки можна брехати. Доведи не словом а ділом. Зроби хоть щось. Якби тебе Гузь не водив за руку (як першокласника) в кожну сільску раду та школу, вув би ти “переможцем”….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер