<

У Литовезькій ОТГ Іваничівського району працювали фахівці правової допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 30.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

27 січня у Литовезькій об’єднаній територіальній  громаді, в приміщенні школи, провели зустріч із жителями працівники Володимир-Волинського центру та Іваничівського бюро правової допомоги.

Метою зустрічі було ознайомити, яку правову допомогу жителі сіл, об’єднана територіальна громада можуть отримати від спеціалістів цієї служби.

Директор Володимир-Волинського центру правової допомоги Наталія Смолярчук коротко ознайомила із роботою центру за минулий рік та перспективами роботи на 2017 рік.

У Іваничівському районні створено бюро правової допомоги. Слухачі отримали інформацію про роботу бюро у 2016 році від заступника начальника Надії Адамович.

Вартим уваги є те, що первинну правову допомогу, тобто консультацію,  може отримати безкоштовно кожен громадянин, незалежно від його статків.

А на вторинну правову допомогу, тобто на надання адвоката для захисту своїх інтересів у суді, можуть розраховувати тільки громадяни соціально вразливих груп населення. Наприклад, такі, у яких дохід нижчий двох прожиткових мінімумів, діти позбавлені батьківського піклування, ветерани війни, учасники бойових дій,  внутрішньо переміщені особи.

Іваничівське бюро правової допомоги уклало договір із адвокатами Володимиром Громою та Михайлом Колєсовим на надання ними безкоштовних послуг вторинної правової допомоги вразливим верствам населення.

А ще працівники центру правової допомоги готові виїжджати у села до людей, які  через хворобу не в змозі самі прийти до них.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер