<

Для Литовезької громади на Іваничівщині будують сучасний ЦНАП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 9.05.2019 / Іваничі / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Литовезька Об’єднана Територіальна Громада планує створити для потреб громади сучасний центр з надання адміністративних послуг (ЦНАП – далі). Облаштування такого центру ініціював підтримати державними коштами народний депутат Ігор Гузь. Власне, вже за його поданням уряд виділив для втілення цього проекту 180 тисяч гривень.

Під ЦНАП реконструюють колишнє приміщення школи, що пустувало ще з літа 2004 року. Будівля знаходиться у центрі села Литовеж, поруч – дошкільний навчальний заклад «Сонечко», Литовезький ліцей імені Володимира Якобчука та Будинок культури, – йдеться на офіційній сторінці Ігоря Гузя у Фейсбуці.

Перші будівельні роботи розпочалися у 2017 році. Проект дороговартісний – до 3 млн грн. Перший мільйон гривень з бюджетів різних рівнів вже отримали: зробили проектно-кошторисну документацію, замінили вікна та двері, а також розпочали будівництво з перекриття даху.

Зі слів голови ОТГ Івана Іванчука, від імені громади скерували лист до обласної ради, щоб виділили кошти на добудову ЦНАПу. Будуть шукати й інші джерела фінансування втілення проекту.

До складу Литовезької громади увійшло шість сіл: Литовеж, Заболотці, Заставне, Мовники, Біличі та Кречів. Кількість населення сягає понад 4 тисячі мешканців.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер