<

У Іваничівському районі грабують пенсіонерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 7.10.2015 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За інформацією, наданою працівниками Іваничівського відділку міліції, у Іваничівському районі почастішали випадки пограбування людей похилого віку. Жертвами  стають найперше пенсіонери, які проживають без дітей. Користуючись беззахисністю представників старшого покоління, зловмисники не упускають нагоди “похазяйнувати” у їхніх оселях.

Житель села Бортнів, пенсіонер 33-го року народження заявив в міліцію про те, що вночі з його літньої кухні викрадено продукти харчування, власні заощадження в сумі 200 гривень, бідон з алюмінію, який, очевидно, злодій запланував здати на метал, та інші речі домашнього вжитку. Пенсіонер живе сам. Дільничним міліціонером по гарячих слідах було встановлено, що крадіжку вчинив мешканець згаданого села 84-го року народження. Речі, які належать потерпілому, вилучено правоохоронцями. Факт злочину внесено в Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У відділі міліції також поінформували, що в селі Лежниця троє невідомих побили пенсіонера. Чоловік проживає в будинку разом з дружиною. Близько 22-ї години господар оселі почув, що собака не впускає когось на подвір’я, і вийшов на вулицю. Там натрапив на трьох невідомих, які в ході конфлікту спричинили йому тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізували із забоєм голови. Життєво важливі органи в потерпілого не ушкоджено. Розпізнати зловмисників пенсіонер не може, адже подія трапилась темної пори. Працівники правоохоронних органів залучали до співпраці прикордонну службу, однак злодіїв віднайти не вдалося. Триває слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок