<

У Іваничівському історичному музеї відкрили виставку дитячих робіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 22.12.2016 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

  Учні шкіл Іваничівського району та КЗ «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості» виставили на огляд свої роботи у Іваничівському історичному музеї. Виставка буде діяти до закінчення новорічно-різдв’яних свят.

Дитячій фантазії не має меж. Зимова казка, сніговики,  новорічні ялинки – у яві кожної дитини особливі і незвичайні. Казкові хатинки, різдв’яна вечеря, дідух – малює картинки свята і домашнього затишку. Малюнки, новорічні листівки з минулого століття- це уже історія. І ще багато інших експонатів, які можна довго розглядати, милуватись і дивуватись витворам рук дитячих і їх дитячій фантазії.

20 грудня у музей завітала група дітей із КЗ «Іваничівський БДЮТ» із керівниками гуртків та директором установи Ларисою Дячук  на виставку робіт своїх ровесників, щоб збагатити  уяву творчістю новорічно-різдвяної казки.

Завідуюча музеєм Лариса Куль разом із дітьми пригадали, які є свята і як їх святкують.  Говорили про свято Андрія, а найбільше про Святого Миколая, читали  про нього вірші. Цікаво було дізнатися, що на Україні на новорічно-різдвяні свята головним атрибутом свята була не ялинка, а дідух. Відгадували загадки, розповідали про добрі вчинки, задавали запитання.  І на завершення перебування, отримали від Святого Миколая солодкі подарунки.

  • Кращі роботи ми відібрали і відправили на обласні конкурси. Частина їх буде на конкурсі «Новорічний подарунок». Це -переважно роботи зимово-новорічної тематики. Всього одинадцять експонатів. Серед них «Зимова фантазія», «Новорічний подарунок», «Півень- символ 2017року». І друга частина робіт- їх п’ять –різдв’яної тематики, братиме участь у конкурсі під назвою «Свят-вечір». І назви відповідні -«Різдв’яна новина», «Коза іде…», «Різдв’яний дідух», «Народження месії». Кожного року діти виграють призові місця.  Сподіваємося, що цього року теж високо оцінять роботи наших дітей,- каже Лариса Миколаївна.   




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер