<

У Іваничах відремонтують протирадіаційне укриття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 2.10.2022 / Іваничі / /
Перегляди
990
/ коментарі 4

Поточний ремонт приміщення захисної споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття – запланували провести у селищі Іваничі на вулиці Грушевського, 13. За цією адресою розміщена селищна рада.

Тендер на роботи на сайті Prozorro оголосила Іваничівська селищна рада. Торги триватимуть до 6-го жовтня, передають Волинські Новини.

Очікувана вартість ремонту протирадіаційного укриття становить 502 тисячі гривень. Згідно з технічним завданням, ремонт охопить вхід, аварійний вихід, два санвузли, кладову, кілька коридорів і кімнат.

Ідеться, зокрема, про такі роботи: протравлення цементної штукатурки, поліпшене штукатурення поверхонь стін, їх фарбування, очищення та фарбування стель, улаштування цементної стяжки, затирання бетонних поверхонь, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стіл із цегли, свердління вертикальних отворів у залізобетонних конструкціях, прочищення вентиляційних каналів, заміна унітазів і умивальників, прокладання трубопроводів каналізації та водопостачання з поліетиленових труб, улаштування покриттів із керамічних плиток і облицювання ними поверхонь стін, заміна дверей, заміна вимикачів, розеток, освітлювальних щитків, світильників тощо.

Ремонт приміщення захисної споруди цивільного захисту в Іваничах мають закінчити до 10-го грудня цього року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме п’ять років.




коментарів: 4
  1. За такі гроші і тільки 5 літ гарантії? А якщо орки задумають через 6 по Іваничам ядерною бомбою бебехнуть?

  2. Може раніше укриття в І школі доробите? Чи на наших дітей має литися вода, туалети ще досі не встановлені, лавок всім не вистачає…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа