<

У громаді на Іваничівщині створили опорний заклад середньої освіти – «Павлівський ліцей»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 8.03.2018 / Іваничі / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

У Павлівській громаді створили опорний заклад загальної середньої освіти «Павлівський ліцей» шляхом приєднання Старосільської та Переславичівської початкових шкіл як філій.

Павлівська школа – ліцей уже внесена в мережу як опорний заклад освіти у Павлівській громаді. Одним із позитивних моментів створення закладу є можливість отримати державну субвенцію на його розвиток.

алучити додаткові кошти, створивши опорний заклад “Павлівський ліцей” – це нас зацікавило і ми скористалися такою можливістю. Отож, “Павлівський ліцей” очікує приблизно на 1,5 мільйони гривень субвенції з державного бюджету для поліпшення матеріально-технічної бази, – повідомила головний спеціаліст гуманітарного відділу Неоніла Вижва.

На ці кошти буде закуплено обладнання для природничо-математичих кабінетів, що дозволить вчителям доступніше викладати предмет, а учням краще сприймати відповідну тему завдяки проведенню практичних та лабораторних занять.

Також на умовах співфінансування на ці кошти планується придбати новий шкільний автобус.

Сьогодні до школи у Павлівку підвозять учнів із сіл Старий Порицьк, Радовичі, Самоволя, Старосілля, Милятин, Трубки та Переславичі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа