<

У 2022 році плануємо відремонтувати дорогу від Іванич до Павлівки, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 12.01.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
948
/ 1 коментар

2022 рік буде насиченим на ремонти доріг в окрузі депутата Ігоря Гузя. Він спільно з Службою автодоріг у Волинській області та депутатом облради Андрієм Бокочем анонсував ще один масштабний проект – дорогу з Іванич до Павлівки.

Як розповів Ігор Гузь у відеорзверненні, яке опублікувано на офіційній сторінці нардепа у фейсбуці, у 2021 році вдалося завершити відрізок дороги між Нововолинськом та Іваничами.

“Це була наша обіцянка. Спільно з керівництвом Служби автодоріг Волині вдалося зробити багато і буде ще більше”, – йдеться в дописі.

Відтак, у 2022 році заплановано розпочати ремонт дороги через Іваничі до Павлівки та зробити все можливе, щоб він вчасно завершився. Також, окрім оновлення дорожнього покриття, подумають про те, як зробити освітлення та зупинки громадського транспорту.




один коментар
  1. Шановний депутат!!! Врятуйте Іваничівську громаду!!! Ініціюйте перевірку доцільністі і раціональністі та ефективності витрат селищною радою, також перевірку відповідності зарплат керівництва, допоможіть з фінансовою дірою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок