<

ТзОВ “Хлібний майстер” вже рік дарує іваничівцям запашний хліб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 4.04.2016 / Іваничі /
Перегляди
39
/ Коментарі відсутні

2-го квітня іваничівській пекарні “Хлібний майстер” виповнився рік. Сьогодні запашним хлібом з Іванич смакують у Львові та Луцьку. 

Історія ТзОВ “Хлібний майстер” почалась рік тому, коли підприємець Іван Пасічник заснував невеличке виробництво хлібобулочної продукції у селищі Іваничі. Він взяв в оренду територію котельні, де і облаштували пічку та випекли перший буханець хліба.

“Починалося все банально.  На початку листопада позаминулого року їздив по Закарпатті, там побував на приватній пекарні. Купив їхнього хліба, а коли спробував – вирішив собі зайнятися випіканням. У Карпатах хліб печеться на дровах. Цю технологію привіз сюди”, – розповідає Іван Пасічник.

Тоді підприємець орендував приміщення в Іваничах. Навів лад, зробив ремонт і облаштував пічку, таку як є у майже кожному будинку на Іваничівщині, тільки більших розмірів. Запросив до себе майстра-технолога з Закарпаття та фахівців, які допомогли збудувати піч. Іваничівський домашній хліб з’явився на полицях магазинів у райцентрі. Ціни не відрізнялися від інших виробників.

Тепер Іван Пасічник з партнерами Анатолієм Сахно та Генрихом Шимоновичем мають свої точки збуту в Червонограді, Львові, Луцьку. Планують збувати продукцію у Рівному, Житомирі та Києві. У власників “Хлібного майстра” є золоте правило – вони стараються наближати свою рецептуру до прадідівської. Замішуючи тісто, не додають туди ніяких розпушувачів та інших харчових добавок.

А нещодавно підприємці спробували себе у конкурсі “Україна шукає стартапи” – таким чином одна з найбільших світових консалтингових мереж KPMG та бізнес-тренер Джон Вон Ейкен допомагають новачкам з фінансуванням. Найперспективніші проекти після відбору фінансуватимуть інвестори. Їх бізнес-проект  увійшов у 20-ку кращих.

https://youtu.be/k5x6iTqIXUY




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер