ТзОВ “Хлібний майстер” вже рік дарує іваничівцям запашний хліб
2-го квітня іваничівській пекарні “Хлібний майстер” виповнився рік. Сьогодні запашним хлібом з Іванич смакують у Львові та Луцьку.
Історія ТзОВ “Хлібний майстер” почалась рік тому, коли підприємець Іван Пасічник заснував невеличке виробництво хлібобулочної продукції у селищі Іваничі. Він взяв в оренду територію котельні, де і облаштували пічку та випекли перший буханець хліба.
“Починалося все банально. На початку листопада позаминулого року їздив по Закарпатті, там побував на приватній пекарні. Купив їхнього хліба, а коли спробував – вирішив собі зайнятися випіканням. У Карпатах хліб печеться на дровах. Цю технологію привіз сюди”, – розповідає Іван Пасічник.
Тоді підприємець орендував приміщення в Іваничах. Навів лад, зробив ремонт і облаштував пічку, таку як є у майже кожному будинку на Іваничівщині, тільки більших розмірів. Запросив до себе майстра-технолога з Закарпаття та фахівців, які допомогли збудувати піч. Іваничівський домашній хліб з’явився на полицях магазинів у райцентрі. Ціни не відрізнялися від інших виробників.
Тепер Іван Пасічник з партнерами Анатолієм Сахно та Генрихом Шимоновичем мають свої точки збуту в Червонограді, Львові, Луцьку. Планують збувати продукцію у Рівному, Житомирі та Києві. У власників “Хлібного майстра” є золоте правило – вони стараються наближати свою рецептуру до прадідівської. Замішуючи тісто, не додають туди ніяких розпушувачів та інших харчових добавок.
А нещодавно підприємці спробували себе у конкурсі “Україна шукає стартапи” – таким чином одна з найбільших світових консалтингових мереж KPMG та бізнес-тренер Джон Вон Ейкен допомагають новачкам з фінансуванням. Найперспективніші проекти після відбору фінансуватимуть інвестори. Їх бізнес-проект увійшов у 20-ку кращих.