<

“Це ж не Новий рік, коли вітають з наступаючим. Буде мандат – тоді вітайте”, – Сергій Недбайло про депутатство в облраді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 19.07.2016 / Іваничі / , , /
Перегляди
59
/ Коментарі відсутні

Новим депутатом Волинської обласної ради стане керівник Іваничівського районного осередку «Укропу» Сергій Недбайло – повідомляють у прес-службі вказаної партії. Сам покищо районний народний обранець каже, що роботи для нього вистачає і в Іваничівському районі.

Після того, як переможниця виборчих перегонів у 23-му окрузі Ірина Констанкевич офіційно стане народним депутатом, Недбайло отримає посвідчення депутата Волинської облради, адже він наступний у списку за рейтингом партії – пишуть обласні сайти. Журналісти інтернет-видання “БУГ” поцікавились, як планує свою роботу без 5-ти хвилин обласний народний обранець.

“Дану інформацію не можу ні підтвердити, ні спростувати, – коментує Сергій Недбайло, – Це є вакантне місце і аналогічні рішення потрібно приймати не одноосібно, а колегіально, всім разом порадившись, зваживши “за” і “проти”.

Радник голови Іваничівської райради повідомив, що остаточне рішення з даного питання буде прийняте після консультацій з колегами.

В області, можливо, більше перспектив і можна більше для району “вибити”, але й на місці теж (я вже чотири скликання працюю) є купа роботи. Мою думку запитали – я відповів, що ще не вирішив. Але впродовж цього короткого часу точно визначусь.

Ірина Констанкевич (“Укроп”) вправно обігнала “свободівця” Пирожика на виборах у 23-му окрузі, чи не впливає ця обставина на відносини “Свободи ” та “Укропу” в райраді?

-Ви знаєте, зовім не впливає. Якщо піддаватися лише партійним амбіціям, то результативної роботи не було б. Ми домовились колись: прийшли в раду – за дверима залишаємо свої партквитки і працюємо на благо громади. Стараємось не піаритись (про “Укроп” – авт.) в нас є інші можливості як себе виразити. Зараз голова райради Андрій Бадзюнь йде у відпустку, а так як заступника в нас немає, як радник на громадських засадах проводитиму прийом громадян по мірі можливостей, братиму участь в селекторних нарадах. Поки тут, в районі, –  треба працювати, а не жити принципом: все, я вже без хвилини обласний депутат. Чесно кажучи, не настільки люблю владу і не настільки тим переймався. У мене останнім часом були інші господарські питання  та  завдання до вирішення.

Коли колеги починають слати вітання з депутатством в облраді, кажу: це не Новий рік, коли вітають з наступаючим. От як буде мандат – тоді так.

На разі, судячи з розмови, Сергій Недбайло відходить від романтичних настроїв та прагматично і  тверезо думає над тим, яким чином допомогти громаді району. Адже Іваничіщині потрібно менше політики, а більше реальних справ та дій, які би приносили користь людям, а не партійним бонзам та чиновникам.

Нагадаємо також, що інтереси Іваничівського району на сьогоднішній день у Волинській обласній раді представляє депутат від ВО “Свобода” Олександр Бик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер