<

Траса «Нововолинськ-Іваничі»: Інспектор Ляля перевірила інспекцію Кревської

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 5.09.2018 / Іваничі / /
Перегляди
3
/ коментарів 9

Ремонт дороги Іваничі-Нововолинськ проінспектувала голова Іваничівської РДА Лілія Кревська, та що вона виявила під час перевірки та яка якість роботи – невідомо. На цій дорозі побувала і Інспектор Ляля, яка оцінила ямковий ремонт та залишилася вражена небезпечною дорогою, яка нагадує фільм жахів для водіїв.

Ляля під час перевірки спостерігала на кожному кроці вибоїни, з яких подекуди її не було видно, а місцями таке враження, що на деяких ділянках відбувалися бойові дії. Та разом з тим, дійсно, на дорозі зі сторони Іванич, розпочали ямковий ремонт, та який саме, залишається питанням.

Дорога Нововолинськ-Іваничі, протяжністю 20 кілометрів, це як страшний сон для автомобілістів. Усю картину наочно видно на фото. Знайти тут місце без руйнування асфальту, глибоких вибоїн та старих латок просто неможливо.

На сайті Іваничівської районної держадміністрації з’явилася новина, що на дорозі розпочали ямковий ремонт, а хід його виконання інспектує голова РДА Лілія Кревська.

У Лялі з’явився конкурент?

Кревська перевірила ремонт, який розпочали 30-го серпня працівники Іваничівського дорожнього ремонтного пункту філії Володимир-Волинсьої ДЕД ДП «Волинський облавтодор». Зазначено, що робітники відремонтують біля 430 кв. м.

Факт виконання робіт та виділення на це 45 тонн асфальту Кревська повідомила, але інформації про суму виділених коштів та спосіб і якість виконання робіт, чи задоволена вона результатом, в інспекції не вказали.

Інспектор Ляля вирушила на місце, щоб переконатися, чи змінюється ситуація на краще на Іваничівській дорозі.

Їхавши до Іванич з Нововолинська, всю дорогу Ляля була вражена глибиною ям та не розуміє як такі вибоїни взагалі можуть бути присутні тривалий час, створюючи небезпеку для водіїв. Можливо відповідальні за стан траси не їздять до селища в місто, і навпаки, та не знали реальної ситуації?

Нагадуємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні вона має ріст 6 сантиметрів, тому і послужить нам своєрідним мірилом, яке візуально покаже, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Небезпечні вибоїни на кожному кроці, фотографуватися в усіх, щоб показати наскільки вони глибокі, Ляля б стомилася.

Та повернемося до ямкового ремонту.  Розпочали роботи поблизу Іванич, однак деякі ями, вочевидь, пропустили.

Дивлячись на залатаний асфальт, тяжко назвати це місце дорогою. Старі латки, “павутина” та новий асфальт, який просто клали поверх ям, не весь навіть вкатався – картина, яку побачила Ляля.

А на узбіччя мабуть асфальту не виділили.

Попередньо місце ремонту не вирізують, а просто позначають смолою.

Інспектор Ляля в роздумах, чи довго протримається таке покриття?

Зате така дорога – справжнє випробування для учнів автошколи, які тут завжди їздять. Після долання таких вибоїн, можна оволодіти корисними навичками.

Для більшої наочності додаємо фото дороги Нововолинськ-Іваничі.




коментарів: 9
  1. Інспектор “КРАЛЯ” працює тіль заради картинок на фейсбуці, більш роботи ніякої невидно. Ліле Богданіно працюйте для людей!!!, а коміксів у фейсбуці і так хватає!

  2. Ублюдки, краще не чіпайте ту дорогу, ніж ви гамном засипете яке після першого дощу розтане, і потім 2 роки будете пе.діти що ви там виділяли кошти залучали техніку проводили ремонти!! Такі ремонти лише нездари можуть робити!! Ви навіть ті ХАЩІ покосити не можете по краях дороги не те що ремонт зробити!!

  3. Якщо і далі шевчук буде красти асфальт то для БОЙКО на міЧУРА на то для сусідки то дороги ніколи небуде

  4. Що за народ???… Тільки язиками дай потріпати. Піди попрацюй в дорожний, побачиш яке там забезпечення, скільки асфальту видають. Тоді подумаєш чи щось писати. Якби не Шевчук, то дорожного вже взагалі б в Іваничах не було.

  5. Шоновні зробіть дорогу Нововлинськ -Іваничі нормально.Ось такі латки як на фото це до одного місця. За стільки років не можна було зробити нормально дорогу? Позор!!! Як швидку викликати чи поліцію у села що знаходяться біля м.Нововолинськ то не відомо за який час приїдуть за 30 хв. чи 1-2 год. . І це не дивно , адже по такій дорозі навіть 50км\год не поїдеш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця