<

ТОП найцікавіших подій Іваничівщини у 2021 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:38 | 31.12.2021 / Іваничі / /
Перегляди
3648
/ Коментарі відсутні

Пивний завод, червоний снігопад та перемога на Чемпіонаті світу – події, якими дивувала Іваничівська громада у 2021 році. БУГ нагадує найрезонансніші події, які відбувася на Іваничівщині цьогоріч.

Броварня у Павлівці: як на Іваничівщині більше ста років варять пиво

Відоме Павлівське пиво та процес його виготовлення привернув найбільше уваги серед читачів БУГу.

Понад 100 років у колишньому місті Порицьку на Іваничівщині пивоварінням займався польський граф Тадей Чацький. Пиво користувалося попитом навіть у Варшаві. Минали роки, броварня пережила дві світові війни, повний занепад та радянську владу. Все це стало історією.

Броварня ж у Павлівці нині – це завод із сучасним німецьким обладнанням та новітніми рішеннями, де дотримуються давніх традицій пивоваріння. А нещодавно тут втілили історію броварні у пиві «Графське» – на спомин тих славних шляхетних днів.

Як вкладали другий шар асфальту на дорозі між Нововолинськом та Іваничами: зйомки з дрону

У вересні на дорозі між Нововолинськом та Іваничами тривали роботи з вкладання другого шару асфальтного покриття. Як це було, показали з висоти дрона БУГа.

Риба на понад 100 тисяч гривень: який улов витягнули браконьєри на Павлівському озері

За підрахунками горе-рибалки своєю здобиччю завдали збитків на понад 100 тисяч гривень. Сітками їм вдалося витягнути більше ніж 100 кг різної риби. Зокрема, товстолоби, довжина деяких сягає одного метра, а також коропи, карасі, лини, окуні та білий амур.

Мешканці Іванич потерпають від «червоного снігопаду»

Восени жителі вулиці Луцької в Іваничах страждають від лушпиння кукурудзи, яке сиплеться з неба, як сніг. Люди розповідають: усе через роботу елеватора ТОВ «П’ятидні», що працює біля будинків.

Фермер з Іванич облаштував зони відпочинку на озері Татарка та в місцевому лісі

Заручившись підтримкою інших небайдужих іваничівців, Анатолій Макаров створив громадську організацію «Здоровий відпочинок». І разом наводять лад на території Іванич: організовують толоки, садять дерева та облаштовують затишні зони відпочинку.

Поблизу селища Благодатне трапилась смертельна ДТП

Водій не впорався з керуванням, на швидкості злетів у кювет та зіткнувся з деревом. В автомобілі 24-річний житель Іваничівської громади перебував сам. Загинув на місці.

Засіяні городи в результаті самозахвату

В Іваничівській громаді мешканці «ділять» землю, яка перебуває у комунальній власності селищної ради. У всіх тонкощах виділення земельних ділянок і надання дозволів на їх приватизацію 10-го серпня розбиралася виїзна земельна комісія.

Як склалася доля 13-річної дівчинки з Іваничівщини, яка народила від вітчима

З дівчинкою працювали правоохоронці і психологи. Іра нібито їм розповіла, що 63-річний Володимир силою змушував її з ним спати. Вона про все розказала мамі, але та не повірила.

Та й сам Володимир спочатку причетність до вагітності падчерки заперечував і тест ДНК робити відмовлявся. Погодився, коли побачив новонародженого чорнявого хлопчика. Тоді сказав, що всі його діти (а їх у нього щонайменше шість) народжувалися білявими, і погодився на аналіз ДНК.

Анастасія Алпєєва з Іванич здобула золото на Чемпіонаті світу з вільної боротьби

Вихованка Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, уродженка Іванич, Анастасія Алпєєва здобула золото у фіналі Чемпіонату світу U23 з вільної боротьби.

У ринковий день в Іваничі з’їжджаються мешканці усіх навколишніх сіл

Щосереди Іваничі перетворюються на гучний базар. Адже цього дня в селищі – ринковий день. Ще вдосвіта на встановлене місце з’їжджаються охочі продати щось або ж купити. У кілька рядів тут вишиковуються палатки з одягом, взуттям, насінням, овочами, продуктами, солодощами і побутовою технікою.  

Хлопець з Іванич займався сутенерством

Правоохоронці задокументували незаконну діяльність 25-річного жителя Іванич, котрий протягом року організовував платні сексуальні послуги на території Волинської області.  

Під час слідства з’ясовано, що фігурант підшуковував дівчат віком від 19 до 25 років, переважно із сіл області, для надання ними оплатних сексуальних послуг.

На Іваничівщині пасажирів обурює відсутність потягів

На Іваничівщині люди нарікають на відсутність потягів. Мова йде про потяги «Ковель – Львів» та «Ковель – Червоноград», які раніше курсували через село Іванівка Іваничівської громади й зупинялися на станції Яневичі.

Провідники, яким скаржаться пасажири, переводять усі стрілки на керівництво Іваничівської громади. Мовляв, саме воно винне у зупинці дизелів.

Весна показала, як «цінують» люди місце відпочинку за Нововолинськом «Волинські Карпати»

Показали, як у квітні виглядає одне з популярних місць відпочинку «Волинські Карпати», що розташоване поблизу Нововолинська у лісі між селами Грибовиця та Соснина колишнього Іваничівського району.

Дорогу в Павлівській громаді розчищала військова техніка

До очистки доріг Павлівської громади від снігових наметів залучили військову техніку. Аби розчистити дорогу від заметів та відновити сполучення, за допомогою звернувся до вищого керівництва ДСНС.

Знайшли мертвою мешканку Іваничівщини: не дійшла додому у морозну ніч

13-го лютого додому так і не повернулася 41-річна мешканка села Луковичі Павлівської громади. Жінка поверталася у морозну ніч з сусіднього села, але додому так і не дійшла. Близько 12 години її знайшли мертвою.

Про це рідні повідомили поліцію. Самостійні розшуки жінки, як розповіли БУГу, були безрезультатними. На місце виїхала розшукова група.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця