<

Сюжет про “нешвидку швидку” і смерть іваничівської журналістки показали у ТСН

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:45 | 8.06.2018 / Іваничі /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Диспетчер Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, яка опинилася у центрі гучного скандалу через непрофесійні дії, звільнилася за власним бажанням.

Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Нагадаємо, що рідні журналіста інтернет-видання “БУГ” Ольги Холмецької після її раптової смерті у відповідь на інформаційний запит отримали стенограму розмови з диспетчером “швидкої”, яка замість того, щоб уточнити адресу під час виклику, вела полеміку з жінкою.

Раніше завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов у коментарі журналістам повідомляв, що працівницю, яка приймала дзвінок, після перевірки звільнили.

Тепер керівництво інформує, що їхня працівниця за власним бажанням пішла з роботи.

Журналісти ТСН не змогли поспілкуватися з диспетчером, оскільки у будинку, де вона прописана, було зачинено, а на телефонні дзвінки жінка не відповіла. У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф диспетчер працювала більше 20-ти років, повідомляють у сюжеті ТСН. Лікарі кажуть, що звільнити її не могли, бо ніким було замінити.

Чоловік Ольги Холмецької хоче з’ясувати чи був у його дружини шанс вижити. На “швидкій” уже призначили службове розслідування і шукають нового диспетчера.




один коментар
  1. Вони завжди так роблять: то не відповідають на виклик 10 хвилин, то намагаються діагноз по телефону встановити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер