<

Сиротам в Іваничах збирають допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 2.12.2016 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
30
/ коментарів 9

“Зроби діткам свято” – акцію під такою назвою організували небайдужі волиняни, аби зібрати речі та подарунки для сиріт дитячих будинків у Нововолинську та в селищі Іваничі.

В останньому – картина плачевна. Зокрема, є величезна потреба у постільній білизні та одязі. Усіх, хто може допомогти, просять звертатися до координаторів акції: Ірина (067 81 26 868), Віталій (067 36 14 340), Оксана (093 82 92 554) та Оля (098 29 58 166), – повідомляє ІА Волинські новини.

“Дитячий будинок в Іваничах. Годують ніби непогано, діти не скаржаться. Одяг – це болюча тема. Дітки доношують такі речі, які ми носили майже 20 років тому в школі.

Постіль – ще певно радянського виробництва… брудна і страшна. Там 77 діток віком від 6 до 16 рочків (сироти, напівсироти і позбавлені батьківської опіки, з неблагополучних сімей. Днями привезли ще одну дитину. Також говорили з завідувачем Нововолинського інтернату. Сказала, що вони всім забезпечені, мають свій город, і підтримує нас, щоб усю увагу приділити Іваничам, бо знає, що там робиться”, – повідомляють організатори акції.

Тож, аби хоч якось допомогти діткам з дитбудинків і до свята потішити їх, збирають одяг, іграшки, постільну білизну. Окрім того, здійснюється збір коштів на солодкі подарунки.

“Давайте побудемо Миколайчиками не тільки для своїх діток, але й для сиріток. Приєднуйтесь до акції – не будьте байдужими”, – звертаються організатори.

Усі охочі можуть переказати кошти на потреби дитячих будинків. Картка – 4149 4978 5548 6611 (Манько Ірина).

Деталі – за телефонами: Ірина (067 81 26 868), Віталій (067 36 14 340), Оксана (093 82 92 554) та Оля (098 29 58 166).

Увага, працівники Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату дану публікацію спростували.




коментарів: 9
  1. То точно шо циганська школа. Пора вже всіх педагогів звільнити, набрати циганських вчителів, а замісь Лазаренчихи поставити циганського барона!Вчителі там низько кланяються циганам, купляють їм подарунки й возять по домах! От куди йдуть бюджетні гроші!

  2. Люда Лазаренко знає що з тою постіллю зробити……..Везіть побільше!Цей інтернат повністю забезпечений державними коштами. Це питання до дирекції чому діти обірвані й вошиві………І – комедія_ в мороз кладуть плитку на сходах і фасаді. Хіба так керує мудрий керівник?

  3. А де в Іваничах будинок сироти?
    Спец-школа інтернат – це зооовсім не сиротинець. Ця школа на обласному бюджеті. То там зовсім інша картина.
    То де ж ті 77 сиріт в Іваничах?

  4. Невже, Вам шановні, не шкода тих дітей , можливо і циганчуки , але це ж діти , і їм треба теж створити свтятковий настрій.

  5. Там немає жодної сироти.Їх не мають права там тримати,зразу відсилають в сиротинець в Головно.Всі вони з багатодітних сімей.При їх народженні батьки отримали по 120 Тисяч гривень,які зразу пропили.Всі подарунки батьки поміняють на горілку.Так що думайте добре.

  6. Чbтаю ваші коментарі і сумно робиться…
    Чому така бурна реакція?
    Люди з власної ініціативи зібрали кошти дітям на свято.
    Чого треба все спаскудити, перекрутити і облити брудом?
    Взагалі кошти почали збирати для Нововолинських діток. В процесі спілкування люди самі почали писати щоб звернули увагу на Іваничівських діток…
    Поїхали туди, подивились, порадились і вирішили зробити акцент на Іваничах.
    Розголосу і маcштабів в цій справі ніхто не планував. Люди хотіли допомогти, розмістили інформацію на “ВолиньПост”. Після цього адміністрація подзвонила з погрозами і облила брудом ініціативну групу, лякаючи поліцією.
    Проблема в тому що в назві закладу помилились?
    Я думаю увага дітям зайвою не буде. Так як і чужих дітей не буває…
    А працівникам закладу певно є чого боятись раз так бояться візиту…

  7. Але із спростування прівників Іваничівської школи-інтернату зрозуміло, що допомоги діти не потребують – це по-перше, по-друге, ці діти не сироти, а малозабезпечені, чи із багатодітних сімей, чи із неблагополучних сімей. По-третє, я особисто хотіла б знати більше про ініціаторів збору коштів, не тільки їхні імена та мобільні телефони. Бо усе це зараз виглядає не зовсім пристойно.

    • А ви поїдьте туди і подивіться на тих дітей самі, а потім робіть висновки, чи потребують вони допомоги чи ні, бо там жах,а на рахунок ініціаторів, якщо ж вам так цікаво, то вказані їхні телефони, хто вам заважав домовитись про зустріч і дізнатись більше????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер