<

Силами іваничівської влади та волонтерів придбано три метеостанції вартістю 12 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 12.02.2015 / Іваничі / /
Перегляди
8
/ коментарі 2

Три  метеостанції Pocket Weather Tracker 4500 NV, вартістю 12 тисяч кожна, придбано за кошти місцевого бюджету Іваничівського району для покращення матеріально-технічного стану військової частини А 1008 для потреб  в зоні АТО.

Метеостанції були придбані при спільній праці  влади та волонтерів. Окрема вдячність Петру Нагайовському (який  минулого тижня сам добровольцем пішов захищати цілісність нашої держави),  відомому на Волині волонтеру Костянтину Зінкевичу, Петру Сопронюку, Андрію Бадзюню.  Метеостанції дуже потрібні нашим бійцям на передовій, адже дають змогу враховувати у бойових умовах погодні фактори.

Голова районної ради Віктор Вілентко подякував волонтерам за  таку підмогу для української армії, принагідно зазначив, що вони не вперше, а постійно  допомагають нашим військовим, підкреслив, що військові волонтерів називають янголами війни, бо вони рятують життя тисячам солдатів. Також Віктор Анатолійович висловив надію, що ці метеостанції, як і вся допомога українського народу нашим захисникам, допоможе наблизити перемогу та здобути мир на нашій багатостраждальній українській землі.




коментарів: 2
  1. Із 20 районів Командир бригади попросив придбати:
    10 районів попросив придбати спальник- ціна по 550 – але ніхто так і не показав ці спальники.
    5 — придбати радіостанції,
    2 — балаклави,
    2 — печі,
    1 — планшети.
    На волонтерських нарадах вимагаємо облраду провести інспекцію 14-ї бригади, щоб перевірити якість і наявність речей, які були придбані і передані за бюджетні кошти. З наявних документів, чітко видно неефективне використання коштів. Балаклави по 100грн, Спальники невідомої якості закупоені оптом в одного постачальника, планшети закуплені по 3000 зі слів волонтера. Ці речі волонтери поставляли безкоштовно бійцям, а купували значно дешевше.

  2. А ще розкажіть, що на сесії районної ради хотіли купити тільки одну і то казали, що буде мало 50 тисяч:) Добре, що можна глянути в інтернеті їх вартість реальну і заставити переголосувати, як ми і зробили:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа