<

Свято весни і жінок та благодійний ярмарок відбулися у Самоволі Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 10.03.2017 / Іваничі /
Перегляди
11
/ коментарі 2

7-го березня у навчально-виховному комплексі села Самоволя діти разом із вчителями школи та вихователями садочка підготували цікаву концертну програму для своїх мам і бабусь. А мами та бабусі організували благодійний ярмарок.

“Свято весни і всіх жінок”- так назвали захід. У залі мами і бабусі. Діти у вишиванках. Прикрашена уявна сцена на свято 8 Березня. Лунають дитячі пісеньки у виконанні хлопчиків і дівчаток, а також діти показують себе у танці, цікавим є дійство першого дитячого захоплення. Виступи яскраві і, з реакції залу, сподобалися присутнім.

А мами і бабусі організували благодійну ярмарку. Вони напекли тортів і різних тістечок. Мета такого заходу-збір коштів на покращання матеріально-технічної бази закладу.

— Це третій такий ярмарок, який організовують батьки. За що ми їм дуже вдячні. Так ми заробляємо гроші на покращання матеріальної бази нашого закладу. Сьогодні на ярмарку одержали 2147 гривень. Плануємо закупити кріселка для діток садочка. А ще нам треба дошки для школи, -каже завідуюча НВК Людмила Косик.




коментарів: 2
  1. Які молодці, а господині які.Мені дуже б хотілося щось придбати,але я нічого не знав про ваш захід. Моя пропозиція така – давайте наперед оголошення на буг.орг.юа і будете мати спонсорів з інших населених пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок