<

Свято Матері зі сльозою скорботи і радості відбулося в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 14.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
71
/ Коментарі відсутні

12-го травня у районному Домі “Просвіта” відбулася урочистість, присвячена найдорожчій людині у світі- Матері.

Особливу увагу було приділено матерям загиблих військових у зоні АТО і під час Революції Гідності та матерям, чиї сини сьогодні на Сході України стоять на сторожі нашого мирного життя.

Слова щирої вдячності, гордості, теплоти і поваги були цього дня від голови районної державної адміністрації Лілії Кревської, голови районної ради Андрія Бадзюня, помічника народного депутата України Ігоря Гузя Ігоря П’ятохи, голови громадської організації “Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини” Надії Рубан.

Лілія Кревська вручила подяки голови Іваничівської районної державної адміністрації матерям та дружинам загиблих  учасників АТО і Революції Гідності та матері зниклого безвісти сина- учасника АТО, матерям учасників АТО.

Матеріальні допомоги матері та дружини загиблих, зниклих безвісти воїнів АТО, героя Небесної Сотні та матері учасників АТО отримали із рук голови Іваничівської районної ради Андрія Бадзюня.

Зал стоячи віддав шану матерям, які виховали гідних захисників України і підтримував вітання кожної мами і дружини теплими оплесками і сльозами, що блищали в очах, сльозами скорботи за загиблими і відчуттям гордості за патріотів своєї Батьківщини.

Вітання та подяки від нардепа Ігоря Гузя були передані матерям учасників АТО його помічником Ігорем П’ятохою.

Надія Рубан вручила матерям загиблих учасників АТО солодкі подарунки.

Корзину квітів для усіх матерів від їх синів – учасників АТО і теплі та щирі слова подяки висловив учасник АТО Володимир Рубан.

Були також слова вдячності від виступаючих і нагороди матерям-Героїням, які народили і виховали п’ятеро дітей, прийомним матерям, матерям-вихователям дитячих будинків сімейного типу.

Сьогодні вся Україна відзначає Всесвітній день медичної сестри. Тож була увага і шанування із професійним святом жінок- медичних сестер району.

І для усіх мам до висловлених вітань і побажань був даний святковий концерт, який підготували діти разом із дорослими. Від одержаних емоцій дитячих виступів були сльози радості і гордості за підростаюче покоління.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок