<

Судитимуть двох грузинів, які пограбували сім’ю в Іваничівському районі на понад мільйон гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:44 | 4.10.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині судитимуть двох іноземців, які вчинили розбійний напад і пограбували людей.

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадяни Республіки Грузія, дізнавшись про місце схову ювелірних виробів і грошових коштів у приватному помешканні, у березні поточного року приїхали в Іваничівський район, щоб реалізувати свій злочинний намір, – інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Ретельно підготувавшись, вони проникли у будинок і зв’язали його мешканців. За допомогою погроз і залякувань відшукали сейф, звідки викрали коштовності та гроші на суму майже 1,5 мільйона гривень, після чого поїхали в іншу область, щоб поділити награбоване.

Згодом правоохоронці затримали нападників. В одного з них вилучено вогнепальну зброю. У подальшому судом цим особам обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі обвинувальний акт відносно громадян Республіки Грузія про вчинення ними кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння майном в особливо великому розмірі, поєднаному з погрозою застосування насильства та проникненням у житло), та ч.1 ст.263 КК України (придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) направлено до суду для розгляду по суті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер