<

Ставок в Іваничах, в якому втопився 6-річний хлопчик, викопали незаконно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 9.06.2020 / Іваничі / /
Перегляди
22
/ 1 коментар

Ставок у селищі Іваничі, де 16 травня втопився 6-річний хлопчик, викопали незаконно.

Про це інформує пресслужба прокуратура Волині.

Нагадаємо, 6-річний хлопчик підійшов до ставка та, втративши рівновагу впав, у воду. Йому на допомогу прибіг товариш, але також впав у ставок. Останнього врятував чоловік, який бачив трагедію, він вийняв хлопчика з води. На жаль, іншу дитину дістати не вдалося, його вже не було на поверхні води.

Тепер же 66-річному волинянину повідомили про підозру у безгосподарському використанні земель, що спричинило їх виведення із сільськогосподарського обороту.

Громадянин, користуючись земельною ділянкою на території селища Іваничі, без отримання спеціального дозволу викопав та облаштував на ній штучну водойму для розведення риби, змінивши таким чином цільове призначення землі.

Власнику водойми повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 254 КК України. У разі доведення винуватості йому загрожує покарання до 2 років обмеження волі




один коментар
  1. А місцева влада не бачила, що ведеться незаконне копання? Чи вони від адмінприміщення так далеко не ходять? Вони не менш винні, ніж власники або орендарі земельної ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер