<

[СПРОСТУВАННЯ] Правозахисник винуватця «п’яного» ДТП не спричиняв аналогічних злочинів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 1.06.2018 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

27 травня 2018 року у рубриці «Іваничі» на інтернет-виданні «БУГ» була опублікована стаття «В Іваничах водія-вбивцю відмазує порушник закону».

Нагадаємо, 26 жовтня 2016 року близько опівночі на автодорозі Павлівка – Іваничі мешканець села Старосілля Юрій Стуга не вибравши безпечної швидкості та бувши у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення із автомобілем «ЗАЗ – 11307», яким кермував Володимир Огроднічук. Внаслідок ДТП 61-річний Володимир та його 58-річна дружина – Валентина Огроднічук загинули на місці. Сергій Сиротинський – є адвокатом Юрія Стуги, що допустив зіткнення із автомобілем подружжя.

Звертаємо увагу наших читачів, що інформація «Винуватець трагедії разом зі своїм правозахисником Сергієм Сиротинським, якого теж до речі, неодноразово притягували до відповідальності за кермування у стані алкогольного сп’яніння» не відповідає дійсності.

Обгрунтування: джерело, що надало інформацію про обвинувачення у скоєнні аналогічного злочину винуватця його адвокатом, скориставшись сайтом «Судова влада України», не перевірило відповідності по-батькові адвоката Сергія Сиротинського та по-батькові особи з таким же іменем та прізвищем.

Інформацію про те, що Сергія Сиротинського неодноразово притягували до відповідальності за кермування у стані алкогольного сп’яніння – вважати недійсною.

Приносимо щирі вибачення пану Сергію Сиротинському за публікування неправдивої інформації щодо нього особисто.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа