<

Спроба номер два: інвестор хоче отримати дозвіл на використання терикону ліквідованої шахти №7 поблизу Нововолинська для виробництва цементу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 25.11.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
199
/ коментарі 2

Інвестор, який хотів отримати терикон колишньої шахти №5 в селі Грибовиця Нововолинської громади для виробництва цементу, звернувся з таким же питанням до Литовезької ОТГ.

Як зазначила у коментарі БУГу голова Литовезької громади Олена Касянчук, директор ТОВ “Сонарсен” Віктор Сесюк подав до сільської ради заяву-прохання передачі терикону ліквідованої шахти №7, яка знаходиться на території села Заболотці Литовезької ОТГ. Мета – утилізація та переробка за недержавні кошти породного відвалу, строком на 10 років, з подальшим підписанням інвестиційного договору.

Нагадаємо, ця ж сама фірма у вересні зверталася до Грибовицької сільської ради: інвестор просив дозвіл на рекультивацію земельної ділянки площею 27,25 га на території ДП “Шахта №5 Нововолинська” для використання терикону у виробництві цементу.

Читайте також: Питання щодо цементного заводу зняли з порядку денного сесії Грибовицької сільради, на яку завітали активісти

У Литовезькій ОТГ 27-го листопада має відбутися позачергова сесія, на якій мали б розглянути звернення інвестора. Та, як зазначила Касянчук, депутатська комісія 25-го листопада вирішила не виносити рішення на порядок денний.

“Постійна комісія з питань бюджету, фінансів та планування соціально-економічного розвитку прийняла рішення, що на сесії розглядати питання передачі терикону колишньої шахти №7 депутати не будуть. Спочатку потрібно запросити інвестора на розмову, вислухати його пропозицію”, – розповіла голова громади.




коментарів: 2
  1. Що найбільше дивує, так це те, як ще до цього час наш народ не повівся на цього «горе-інвестора», невже нація набирається мудрості???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця