<

Спортивний подарунок від Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” отримали учні Поромівської школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 8.09.2017 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Напередодні Дня фізичної культури та спорту, який відзначається в другу суботу вересня, юні спортсмени Поромівської загальноосвітньої школи отримали у подарунок від Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” нові м’ячі. 

Із 4-го вересня у школах Поромівської ОТГ в рамках Олімпійського тижня проходять різноманітні спортивні заходи, які проводяться з метою залучення до занять фізкультурою дітей та молоді, пропаганди здорового способу життя та виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління.

8-го вересня у навчальному закладі села Поромів відбулося свято, приурочене до Дня фізичної культури та спорту, на якому, окрім учнів та педагогічного складу школи, були присутні представники влади та спонсори. Зі спортивним подарунком – м’ячами – прибув до діток виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

“Мені дуже приємно бути тут з вами, бачу багато усміхнених облич. Напевно, хочете більше бігати та рухатися – це похвально.

Сьогодні я тут за дорученням народного депутата Ігоря Гузя, який  всіляко підтримує спорт. Від нього та нашого нашого Фонду прийміть ці скромні подарунки – м’ячі. Бережіть їх і зробіть так, щоб вони не припадали пилом. Досягайте спортивних вершин, підкорюйте їх і по життю крокуйте зі спортивним духом, – звернувся до діток Борис Карпус.

Привітав учнів та вручив подяки, грамоти юним спортсменам, їх педагогам голова громади Євгеній Недищук.

“Сьогодні ми розпочинаємо розігрувати перший Кубок об’єднаної Поромівської громади. Тут зібралися школи різних сіл. Всі ви будете виборювати перемогу, яка дістанеться найкращим. Старайтеся примножувати свої досягнення”, – відзначив він.

Начальник відділу освіти, соціального захисту, культури, сім’ї та молоді Поромівської ОТГ Надія Жук зауважила, що із дня заснування громади вперше розпочато таку активну роботу щодо розвитку фізичної культури і спорту та запевнила, що в подальшому влада буде створювати для цього належні умови.

“Завдяки вашим прагненням, професіоналізму та самовідданій праці громада буде знана не тільки в області, але і за її межами”, – підсумувала Надія Жук.




один коментар
  1. Дякуємо депутату ВР Гузю І В і виконавчому директорові Карпусю Б С, голові Недищуку Є М. за підтримку спорту в школах Поромівської громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер