<

Спортсмени з Іванич здобули перемогу в Чемпіонаті області з вільної боротьби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 20.12.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
457
/ Коментарі відсутні

Спортсмени з Іванич стали переможцями Чемпіонату області з вільної боротьби серед чоловіків та жінок та турніру пам‘яті ЗТУ Василя Стуса, який відбувся 18-го грудня у Ковелі.

Збірна команда Іваничівської дитячо-юнацької спортивної школи виборола всі призові місця у змаганнях. Про це йдеться на офіційній сторінці ДЮСШ у фейсбуці.

Зазначають, що борчині Вероніка Бучак та Іванка Лук’яненко зайняли І місця в Чемпіонаті області та одночасно й І місця у турнірі.

Переможцями також стали: Віталій Іванюк, Вікторія Коришко, Віталій Кислий, Микола Солтис, Владислав Цибенко, Денис Рода, Максим Ковальчук, Микола Солтис, Владислав Цибенко, Максим Сищенко, Ангеліна Чугусова, Андрій Шелест та Ірина Присньоха.

Інші спортсмени також зайняли призові місця. Зокрема, срібними призерами стали: Андрій Парадуха, Роман Парадуха, Владислав Рубан, Олександр Бондар та Роман Соченюк.

Також чимало борців зайняли 3 місця. Бронзовими чемпіонами стали: Ігор Парадуха, Роман Іванчук, Світлана Диконюк, Дем‘ян Мазурок, Матвій Случик, Давид Біляк та Даниїл Савєта.

“Це гідний виступ спортсменів, всі призові місця”, – зазначають у повідомленні.

Крім того, найкращі спортсмени ДЮСШ були нагороджені спеціальними кубками. Анастасія Алпєєва за 1 місце за підсумками участі збірної команди Волинської області в чемпіонатах України, Європи та Світу з боротьби вільної в 2022 році серед громад, районів та міст.

Діана Лаць – за 3 місце за підсумками в 2022 році ЗТУ. Іван Палій – за 1 місце за підсумками виступів з вільної боротьби 2022 року серед громад, районів та міст.

Почесну нагороду отримала і команда Іванич за 1 місце (2995 очок) за підсумками участі збірної команди Волинської області з боротьби вільної в 2022 році серед громад, районів та міст.

“Прекрасне завершення 2022 року, гідні виступи спортсменів”, – наголошують в ДЮСШ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця