<

Спортсменка з Іванич здобула золото на Чемпіонаті Європи з вільної боротьби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:38 | 16.03.2023 / Іваничі / /
Перегляди
909
/ Коментарі відсутні

Спортсменка з Іванич чемпіонка Європи серед юніорів Анастасія Алпєєва здобула перемогу на чемпіонаті Європи з боротьби вільної U23 у ваговій категорії до 76 кг.

У фінальному поєдинку, який відбувся ввечері 16-го березня у румунському Бухаресті Анастасія Алпєєва вийшла на ринг, де зустрілася з 23-річною литовською борчинею Камілою Гаукайте. І здобула впевнену перемогу. Про це повідомляє обласна школа вищої спортивної майстерності на офіційній сторінці у фейсбуці.

Напередодні іваничівська спортсменка Анастасія Алпєєва здобула першість у півфіналі та вийшла у фінал чемпіонату Європи з греко-римської, вільної та жіночої боротьби серед спортсменів до 23 років, –повідомили в обласній школі вищої професійної майстерності.

Півфіналістів визначали за підсумками двох раундів. Згідно з результатами у чвертьфіналі 21-річна волинянка виборола перемогу у 23-річної сербської борчині Фанні Нагі Надь, де їхня сутичка закінчилася з рахунком 10:0 на користь Алпєєвої. Супутницею волинянки у півфінальному поєдинку стала 22-річна борчиня з Норвегії Маріон Брілантес. У першому ж раунді Алпєєва здобула шість очок, заволодівши перевагою над суперницею та отримавши пропуск до фіналу.

До слова, у складі команд, котрі представляли Україну на U23 – 20 спортсменів, із яких у категорії “Вільна боротьба” змагалися десятеро борців і в категорії “Жіноча боротьба” – десятеро борчинь.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року волинянка Анастасія Альпєєва здобула золото на Чемпіонаті світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років. Борчиня є вихованкою Волинської школи вищої спортивної майстерності. Тренером Анастасії є Іван Палій. Також у 2021-му спортсменка стала золотою медалісткою Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед юніорів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер