<

Сільську бібліотеку в Морозовичах забезпечили новим комп’ютерним класом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 18.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
1
/ 1 коментар

18-го січня помічник народного депутата України Ігора Гузя Андрій Бокоч відвідав село Морозовичі, що в Іваничівському районі. Разом із сільським головою Миколою Тюхтою офіційно було відкрито комп’ютерний клас у приміщенні сільської бібліотеки.

Шість нових комп’ютерів та два багатофункціональних принтера (3 в 1) придбали коштом державної субвенції, що надійшли в округ за сприяння нардепа Ігора Гузя. Загальна вартість обладнання – 60 000 гривень.

Андрій Бокоч привітав усіх присутніх та висловив подяку сільській адміністрації, яка активно працює на розвиток Морозовичів. Помічник нардепа розповів, що в цьому році з державного бюджету у виборчий округ вдалося залучити 20 000 000 гривень, тому надалі буде здійснюватися робота на користь усіх виборчих округів.

“Нехай комп’ютери працюють на благо бібліотеки, з користю для дітей. Забезпечують навчання та дозвілля школярів. Команді депутата приємно працювати з молоддю, яка прагне до кращого”, – додав Андрій Бокоч.

Микола Тюхта висловив вдячність Ігору Гузю та, зокрема, усій його команді, побажав оптимізму та робочої наснаги.

У наступному році депутат буде прикладати зусиль, для того щоб по максимуму освоїти бюджет, залучити 40 000 000 гривень на округ.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок