<

Школярка з Іванич перемогла на обласному конкурсі мистецтв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 15.01.2022 / Іваничі / /
Перегляди
650
/ Коментарі відсутні

Вихованка гуртка «Флористика та живопис» з Іванич Олександра Бучман посіла призове місце на обласному конкурсі «Волинська різдвяна містерія».

Подія відбулася 12-го січня, йдеться на сторінці комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради».

Як зазначають, конкурс проводиться з метою відродження народних традицій, вивчення, збереження та популяризації звичаїв та обрядів, пов’язаних зі святкуванням Різдва Христового, Нового року, Водохреща, розвитку духовності, виховання дітей та молоді на зразках традиційної народної культури, виявлення найбільш талановитих учасників, зацікавлення декоративно-прикладним мистецтвом, підвищення рівня знань та розвитку творчих навиків.

На конкурс було представлено 106 творчих робіт, з них у номінації «Різдвяна атрибутика» – 20 та «Декоративна композиція» – 86. Згідно рішення журі, 28 учасників нагороджено дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня, всі інші – подяками за участь.

Професійне журі конкурсу присудило Олександрі Бучман, вихованці гуртка «Флористика та живопис», у номінації «Декоративна композиція» за малюнок на склі «Різдвяна ніч» 2-ге призове місце.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця