<

Школярі з Іваничівської громади перемогли в обласному арт – марафоні «Герої Лесиних казок»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 23.04.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

Школярі з Іваничівської громади Сергій Денисюк та Олександра Саверіна здобули перемогу в обласному дистанційному мистецькому арт-марафоні.

Про це повідомляє пресслужба Іваничівської селищної ради.

Протягом березня відбувся обласний дистанційний мистецький арт-марафон «Волинь запрошує до Лесиного краю у казку, де Лукаш із Мавкою блукають» (номінація «Образотворче мистецтво»).

Захід був проведений з метою популяризації творчої спадщини Лесі Українки, формування у дітей національної гідності та патріотизму, виявлення, підтримки обдарованих дітей, збереження і примноження народних традицій Волинського краю.

В обласному мистецькому арт-марафоні у номінації «Образотворче мистецтво» взяли участь 30 учнів і вихованців закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти області.

За результатами  журі, перше місце у конкурсі зайняв Сергій Денисюк – учень Соснинського ліцею імені Сергія Байдовського (вчитель – Бондарук Мар’яна Володимирівна). Він нагороджений дипломом управління освіти і науки.

Друге місце в арт-марафоні виборола Олександра Саверіна – учениця Іваничівського ліцею №1 (вчитель – Адамчук Оксана Павлівна).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця